Loveshoot Amersfoort
Fotoshoot in Amersfoort
Ik fotografeer graag op de lifestyle manier, zo puur mogelijk en alles op een ongedwongen manier. Geen suffe statieportretten, maar spontane momenten die ik liefdevol vastleg. Zo zijn er heel veel mooie fotoshoot plekken in en rondom Amersfoort waar ik graag kom.
Loveshoot Amersfoort
Loveshoot vliegbasis Soesterberg
Een loveshoot bij vliegbasis Soesterberg tijdens het golden hour, wat was dit een gave fotoshoot. Zo tof om deze twee toppers voor mijn camera te mogen hebben, de liefde straalt er van af!
Trouwen in Tuin de Lage Oorsprong
Trouwen in Tuin de Lage Oorsprong
Wat een gave plek, trouwen in een kas! Alles is hier wat je nodig hebt voor een toffe bruiloft. Omringt door een prachtige groene tuin en heel veel privacy. Werkelijk een feestje om hier te mogen fotograferen!
Fotoshoot in de Soesterduinen
Fotoshoot in de Soesterduinen
Voor vaderdag had ik mini shoots georganiseerd in de Soesterduinen. Dit toffe gezin stond voor mijn lens, wat een gezelligheid! Een heerlijke ongedwongen & spontane fotoshoot, zo zie ik mijn shoots het liefst!
Trouwen Dutch Biz Amersfoort
Trouwen Dutch Biz Amersfoort
Trouwen in hun eigen stad, op een hele mooie unieke locatie tussen de bomen in. Daar wilden R & C elkaar hun "ja' woord gaan geven; bij Dutch Biz Amersfoort. Wat was het een mooie dag, keihard genieten gewoon!
Trouwfotograaf Amersfoort
Trouwfotograaf Amersfoort | Locatie Mannenzaal
Trouwen in hartje Amersfoort, wat was dit een top dag! Rond crossen in hun kleine Mini en zo alle hot spots af gaan in Amersfoort, te leuk. En hun liefde voor elkaar vast leggen en elkaar het "ja woord" te geven bij top locatie Mannenzaal.
Fabriek Zuidermeer
Styled shoot Fabriek Zuidermeer
Wat was dit een geweldige styled shoot bij top locatie Fabriek Zuidermeer. Echt een super plek om hele mooie plaatjes te schieten. Prachtige styling, heerlijk verliefd stel waar de liefde vanaf spat op de foto's! Benieuwd naar meer? Bekijk de blog, veel plezier!
Bruiloft Hoeve Sparrendam Hoevelaken
Bruiloft Hoeve Sparrendam Hoevelaken
She said yes! Wat een ontzettende mooie dag! Een intieme ceremonie op een pracht locatie, veel gezelligheid, zelfgebakken taarten, gave fotoshoot tussen de weilanden en koeien. Maar, foto's zeggen meer dan woorden: see for yourself...
Newborn fotoshoot Amersfoort
Kusje op je neus, confetti in je haar, ik vier jou elke dag, niet in een keer in het jaar. Welkom lieve Sansa! Zie hier meer van deze prachtige lifestyle newborn shoot.
Trouwen bij Mariënhof Amersfoort
Trouwen bij Mariënhof Amersfoort
Wat was dit een prachtige nazomere bruiloft in september bij De Marienhof. Super mooie locatie voor de fotoshoot en elkaar het "ja woord' geven op een top locatie. Wat wil je nog meer? Bekijk hier het verhaal van dit toffe stel, die nu samen trots als man en vrouw door het leven gaan.
Tarieven bruiloft | Roanna Fotografie
Trouwen Landgoed Salentein
Wat was dit een heerlijke dag vol liefde bij top trouwlocatie Salentein. Een ontzettende mooie plek om te trouwen, alles op een plek bij elkaar. Omringt door lieve familie & vrienden, een heerlijke ongedwongen dag, precies zoals het hoort te zijn!
Trouwfotograaf Utrecht | Bruiloft Fort aan de Klop
Trouwfotograaf Utrecht | Bruiloft Fort aan de Klop
Let's get married! Deze twee leukerds wilden hun liefde voor elkaar eindelijk gaan vastleggen. Samen met hun twee lieve kids, vrienden en familie hebben ze deze dag feestelijk gevierd. Dit op een prachtige locatie met zomerse temperaturen. Wat was het geweldig dat ik hier bij mocht zijn om dit vast te mogen leggen!
Loveshoot Soesterduinen
Loveshoot in de Soesterduinen
You may hold my hand for a while, but you hold my heart forever. Dit ontzettend verliefde stel wou eens samen op de foto. Een loveshoot op een top locatie, de Soesterduinen. Wauw, wat is toch een mooie plek voor een fotoshoot! Dat ze super gek zijn op elkaar, daar is geen twijfel over mogelijk.
Trouwen bij Hoeve Sparrendam
Trouwen bij Hoeve Sparrendam
Trouwen in een hele mooie & groene omgeving, dan zit je bij Hoeve Sparrendam in Hoevelaken helemaal goed! Wat een pracht locatie voor een intieme bruiloft. Cynthia en Jeroen gaven elkaar hier volmondig het ja woord en vierden hun grote dag vol met liefde.