Newborn fotoshoot Amersfoort

25 februari 2019

Welkom lieve kleine Sansa!

Newborn fotoshoot Amersfoort

 

Daar ben je dan lieve Sansa, geboren op 2 januari 2019. Hier op de foto nog maar 10 dagen oud, maar al zo wijs in de camera kijken!

We hebben de fotoshoot heerlijk thuis gehouden, fijn in je eigen omgeving, voor de kleine wel zo prettig en alles bij de hand.

Mama en papa stralen van trots, ze hebben zo lang naar jou uitgekeken. Ze wilden dit dan ook heel graag vastgelegd hebben op foto, wat ik natuurlijk met alle liefde graag doe.

Wat een prachtig gezin. Een echte liftestyle newborn shoot zoals die hoort te zijn, geen geposeer, maar gewoon zoals het op dat moment is. Pure en echte beelden, maar vooral HEEL veel liefde.

Ik wil je in een doosje doen, je beschermen tegen het leven, maar je zal moeten leren dansen in de zon, en vechten in de regen.

 

Newborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot Amersfoort Newborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot Amersfoort

 

Newborn fotoshoot Amersfoort

 

Voor mij zijn foto’s herinneringen vastleggen van de meest bijzondere momenten in je leven, die vaak zo snel voorbij gaan zonder dat we er erg in hebben. Mijn foto’s laten zich omschrijven als puur, echt en fris. Ik fotografeer op de lifestyle manier. Dus niet teveel geposeerd maar gewoon als jezelf, op een manier die jezelf prettig vind. We spreken af op een mooie buiten locatie, of zoals hier op de foto’s bij jullie thuis. Heerlijk in je eigen omgeving, waar je alles makkelijk bij de hand hebt voor de kleine en de kachel een tikkeltje warmer gezet kan worden.

De fotoshoot word gemiddeld met 2 a 3 weken opgeleverd in een mooie moderne online gallerij, waaruit je zelf je favoriete foto’s kan kiezen en vervolgens heel makkelijk kan downloaden. Naar wens kan ik ook een mooi album maken met alle favoriete foto’s van de shoot erin, een blijvende herinnering voor altijd.

Roanna Fotografie staat voor echte momenten!

Meer weten? Let’s get in touch!

Home Roanna Fotografie

SHARE THIS STORY