Newborn fotoshoot Amersfoort

25 februari 2021

Newborn fotoshoot Amersfoort

 

Daar ben je dan lieve Sansa! Hier op de foto nog maar 10 dagen oud, maar al zo wijs in de camera kijken.

We hebben de fotoshoot heerlijk thuis gehouden, op een ongedwongen manier fijn in jullie eigen omgeving.

Mama en papa stralen van trots, ze hebben zo lang naar jou uitgekeken! Ze wilden dit dan ook heel graag mooi vastgelegd hebben op beeld, wat ik natuurlijk met alle liefde graag doe.

Wat een prachtig gezin. Een echte liftestyle newborn shoot zoals die hoort te zijn, geen geposeer, maar gewoon zoals het op dat moment is. Pure en echte beelden, maar vooral HEEL veel liefde.

Ik wil je in een doosje doen, je beschermen tegen het leven, maar je zal moeten leren dansen in de zon, en vechten in de regen.

 

 

Newborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot Amersfoort Newborn fotoshoot AmersfoortNewborn fotoshoot Amersfoort Newborn fotoshoot Amersfoort

 

 

Newborn fotoshoot Amersfoort

 

Voor mij zijn foto’s herinneringen vastleggen van de meest bijzondere momenten in je leven, die vaak zo snel voorbij gaan zonder dat we er erg in hebben. Mijn foto’s laten zich omschrijven als warm, echt en puur. Ik fotografeer op de lifestyle manier. Dus niet teveel geposeerd maar gewoon als jezelf, op een manier die jezelf prettig vind. Voor een newborn fotoshoot spreken we af bij jullie thuis.  Heerlijk in je eigen omgeving, waar je alles makkelijk bij de hand hebt voor de kleine en de kachel een tikkeltje warmer gezet kan worden.

De fotoshoot word gemiddeld met 2 a 3 weken opgeleverd in een mooie moderne online gallerij, waaruit je zelf je favoriete foto’s kan kiezen en vervolgens heel makkelijk kan downloaden. Naar wens kan ik ook een mooi album maken met alle favoriete foto’s van de shoot erin, een blijvende herinnering voor altijd.

Wil je meer info of een fotoshoot inplannen? Neem contact op en ik help je graag.

Andere blogs zien? Bekijk ze hier BLOGS

SHARE THIS STORY