Newborn shoot

Newborn Shoot Amersfoort

Ongedwongen & puur

Gefeliciteerd! Jullie verwachten een kleintje!

Deze bijzondere tijd gaat zo snel voorbij, daarom erg belangrijk dit op een mooie manier vast te leggen. Een blijvende herinnering voor altijd. Ik fotografeer graag zo puur mogelijk . De mooie details en het echte moment leg ik graag vast; dat lieve mini neusje, kleine handjes & voetjes. Mooie foto’s knuffelend van jullie op de bank, details van de kinderkamer, of grote broer & zus erbij. Alles kan!

En dit allemaal op een ongedwongen manier.

Newborn Shoot Amersfoort

newborn fotoshoot

Beautiful memories captured

with love

De shoot vindt plaats bij voorkeur bij jullie thuis en gemiddeld binnen 4 weken, maar later inplannen kan natuurlijk ook. Heerlijk vertrouwd in je eigen omgeving. Hoe tof is het om de foto's later terug te zien in een heel mooi album of als blikvanger aan de muur?

Ik help je hierbij graag!

Newborn Shoot Amersfoort
Trouw albums

Newborn shoot

Inclusief album

Upgrade

Package 01

Package 03

Package 02

Alle tijd; 1 – 1,5 uur fotografie
1-5 personen
20 foto’s zorgvuldig bewerkt
Zelf je favorieten uitkiezen
Mooie online gallerij
Extra beelden bijbestellen mogelijk

Newborn shoot met album

Tastbare herinnering!
Prachtig tijdloos linnen album

Flat lay pagina's

15×15 cm

Kan je niet kiezen?

Alle bewerkte foto’s!
Gemiddeld 60-70 stuks

$250,-

Investering:

$295,-

$150,-

Investering:

Investering:

Dit is inclusief

Een enthousiaste fotograaf

Nauwkeurige nabewerking van alle geleverde foto’s. De shoot word gemiddeld binnen 2 weken aangeleverd in een mooie online gallerij waaruit je jouw favorieten foto’s kan kiezen. Naar wens kunnen er meer foto’s bijbesteld worden. Alle shoots zijn inclusief BTW en reiskosten binnen regio Amersfoort. Vanaf 10 km buiten Amersfoort bedragen de reiskosten €0,39 per gereden kilometer.

Newborn Shoot Amersfoort
Newborn Shoot Amersfoort
Newborn shoot Amersfoort

tips

Daglicht

Kleding

02.

01.

03.

Planning

Zo ver het te plannen is, probeer vlak voor de shoot de kleine al zijn voeding te hebben gegeven. Zodat jullie kleine mini helemaal tevreden op de foto gaat. We kunnen hierop het tijdstip afstemmen wanneer ik langskom. No worries, tijdens de shoot is er uiteraard ook genoeg tijd voor een voeding moment of een luier wissel waar nodig. Maar vooral veel knuffelen! :)

Kleding en sfeer is erg belangrijk. Draag vooral kleding waarin je je prettig & mooi voelt. Zorg er voor dat de kleding niet te druk is, bij voorkeur geen opdrukken en teksten. Mooie natuur tinten zijn altijd goed zoals; bruin tinten, beige, groen, maar ook andere lichte kleuren. Zwart of wit is ook erg mooi!

Ik fotografeer altijd met natuurlijk daglicht, (geen flits) probeer dus zoveel mogelijk daglicht binnen te laten komen, voor de allermooiste foto's. Is het wat donkerder in huis? Geen probleem, zo zijn er altijd genoeg plekjes te vinden voor mooie foto's, bijvoorbeeld bij het raam.

You’re Ready?

Let’s have a Chat

VOOR VRAGEN EN/OF EEN SHOOT BOEKEN: STUUR ME EEN BERICHT.

Gezellig, IK KOM GRAAG MET JE IN CONTACT!

CONTACT

Newborn shoot Amersfoort

Your Beautiful Story

Told Through Powerful Images