Hi, it's me!

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!
Ik ben Roanna, 38 jaar en woon in het mooie Amersfoort samen met mijn twee geweldige kids en mijn allerliefste man. Al bijna 10 jaar aan het werk als fulltime fotograaf en geniet nog steeds enorm van alle mooie momenten die ik mag vastleggen.


Hi, ik ben Roanna.
Bruids- en lifestyle fotograaf, natuurliefhebber & creatieveling die durft te dromen.

Over

In de natuur en buiten ben ik veel te vinden. Is het niet voor een mooie bruiloft of fotoshoot, dan is het al hardlopend door het bos of struinend door de duinen met mijn gezin. Daarnaast maak je mij ook blij met een gezellig avondje heerlijk uit eten, een goede serie of wegdromen over onze volgende vakantiebestemming.

Lover of Thai food, chocolade, taartjes, verre reizen (Azië fan!), rosé biertje in de zon, spelletjesavonden, muziek, veel groen in huis, sarcastische humor, maar vooral genieten!

Genieten van het hier en nu, de momenten die belangrijk zijn.

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in fotografie. Ik blijf het bijzonder vinden, een herinnering die je voor altijd vastlegt. Snel kwam de eerste aankoop van mijn spiegelreflexcamera. Een wereld ging er voor me open! No way back… Stilstand is achteruitgang, blijven ontwikkelen vind ik dan ook erg belangrijk. Van mijn passie heb ik dan ook mijn werk gemaakt en ben ik nu werkzaam als fulltime enthousiaste fotograaf!Het begon tien jaar geleden toen ik mijn eerste camera kreeg ...

Echte momenten en emoties vastleggen, gewoon zoals ze zijn. Dat is waar ik voor sta! Je moet wel jezelf kunnen zijn voor de camera en daarom vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Op die manier kan ik de mooiste foto’s maken.

Wie weet zie ik je een keer voor mijn lens?

Vandaag mag ik elke dag doen wat ik het liefst doe: herinneringen vastleggen!

Liefs, Roanna

Fotoshoots vastgelegd

250+

Bruiloften vastgelegd

150+

jaar ervaring

10

Roanna Fotografie in cijfers

Knuffel van mijn gezin
De zon in mijn gezicht
Gek dansen op 80's muziek
Mooie verre reizen
Taart eten op bruiloften :)

Wat maakt mij gelukkig & ben ik gek op:

 "Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen. Neem vrijblijvend contact op!"