Festival bruiloft in Amersfoort

2 februari 2022

Festival bruiloft in Amersfoort

Wat was dit een prachtige dag met deze twee toppers Nina & Jan. Een toffe festival bruiloft in de achtertuin van de ouders van Nina in Amersfoort. Alles heerlijk ongedwongen, met zomerse temperaturen maar vooral veel liefde en gezelligheid. Er is veel aandacht besteed aan de styling van de bruiloft, en dat is terug te zien! Mooie festival tenten, overal bloemen, heerlijk eten en drinken en ga zo maar door.

De fotoshoot was een korte maar toffe shoot in de weilanden naast de locatie; ze wilden echt als hun zelf op de foto. Dus geen geposeer of standaard foto’s. Precies waar ik ook van hou, dus dat zit dan helemaal goed! En hun openingsdans oefenen midden in een weiland? Doen we ook gewoon.

Een festival bruiloft: dikke aanrader!

De ceremonie werd geopend door hun eigen “flower man” , dat is pas een entree! Lieve woorden werden er gesproken, samen met hun familie en beste vrienden. Kortom; elke keer weer zo mooi om vast te leggen en een eer dat ik erbij mag zijn als fotograaf.

De hele dag stond in het teken van hun liefde. Mooie speeches werden er gegeven, knuffels, dansjes en alles met een lach en een traan. Tot slot: ik kan nog zoveel meer gaan schrijven, maar beelden zeggen altijd meer dan woorden.

 

 

 

 

Festival bruiloft in AmersfoortFestival bruiloft in Amersfoort Festival bruiloft in AmersfoortFestival bruiloft in Amersfoort Festival bruiloft in AmersfoortFestival bruiloft in AmersfoortFestival bruiloft in AmersfoortFestival bruiloft in Amersfoort Festival bruiloft in Amersfoort Festival bruiloft in Amersfoort Festival bruiloft in AmersfoortFestival bruiloft in Amersfoort

Festival bruiloft in Amersfoort

 

Een bruiloft vieren kan op zoveel manieren. Bij een mooie trouwlocatie met alles erop en eraan, op het strand, in het bos, gemeentehuis en nog zoveel meer. Of zoals hier een festival bruiloft in de achtertuin van je ouders, hoe gaaf! De styling komt helemaal op jezelf neer, maar dat betekend dat je alles precies zo kan stylen zoals je zelf wilt. Ideaal!

De prachtige trouwjurk is van Wild at Heart

Benieuwd naar andere mooie foto’s en info over bruiloften? Kijk hier voor meer Blogs

SHARE THIS STORY