Trouwen bij de Landgoederij

11 november 2022

Trouwen bij de Landgoederij

 

Trouwen bij de Landgoederij en Kasteel Cammingha in Bunnik. Wat is dit een prachtige locatie, waar ik dan ook regelmatig en heel graag kom als fotograaf.

Kasteel Cammingha is een prachtige plek om je dag te beginnen als bruidspaar. Een fijne plek om je rustig voor te bereiden voor de grote dag. De mooie grote groene tuin eromheen, het water eronaast en zoveel mooie plekjes om jullie bruiloft uitbundig te vieren. Kortom genoeg keuze!

Na de firstlook (die was zooo mooi!) was het tijd voor een rust momentje. Hoe tof was het dan ook om tijdens de fotoshoot heel relaxt een stukje te gaan varen en tussendoor even aan wal te gaan voor een toffe  ongedwongen fotoshoot. Maar ook om uitgezwaaid en opgewacht worden door hun lieve familie & vrienden. Het weer was top tijdens deze mooie bruiloft en daarom kon ik ook nog even mijn drone tussendoor de lucht in gooien voor wat extra toffe beelden.

Trouwen bij de Landgoederij; wat een top locatie om de liefde te vieren!

De ceremonie was prachtig, mega mooi gestyled en vol met lieve woorden, emoties, een lach en een traan. Erna volgde nog veel gezelligheid met een uitgebreide borrel, heerlijke taart en spontane groepsfoto’s. Wat langzaam overging in een prachtig gestyld diner.

Woorden schieten te kort voor deze dag waar ik keihard mee heb zitten genieten met dit geweldig leuke bruidspaar!

Daarom; bekijk zelf de foto’s en geniet gezellig mee.

 

Trouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de Landgoederij Trouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de Landgoederij Trouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de Landgoederij Trouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de Landgoederij Trouwen bij de Landgoederij Trouwen bij de Landgoederij Trouwen bij de Landgoederij Trouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de LandgoederijTrouwen bij de Landgoederij

Ik leg graag jullie dag zo puur mogelijk vast, geen geposeer maar gewoon als jezelf. De echte momenten en met oog voor detail.

Die liefdevolle blik van je oma, hand op je schouder, knuffel van je beste vriendin, een lach en een traan. Die momenten vertellen een verhaal, en die wil ik voor altijd voor jullie vastleggen.

Meer info, prijzen en foto’s zien? Bekijk het hier.

Deze dag had niet zo mooi kunnen zijn zonder deze top leveranciers;

Trouwlocatie: De landgoederij

Jurk: Covers Utrecht

Heerlijke taart: Taart utrecht

Styling: Tjarda Stip

 

 

Trouwen bij de landgoederij

Trouwen in Kasteel de Schaffelaar
Trouwen in Kasteel de Schaffelaar

Wil je meer weten?

Voor meer tips, info en prijzen

MEER INFO

Andere toffe blogs bekijken over trouwen?

BLOGS

eCHTE MOMENTEN

lIEFDEVOL VASTGELEGD