Trouwen in Kasteel de Schaffelaar

7 april 2022

Trouwen in Kasteel de Schaffelaar

Trouwen in Kasteel de Schaffelaar. Wat was dit een prachtige herfst bruiloft bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Wat een geluk, het was de hele dag droog en een heerlijk zonnetje.

De firstlook is altijd spannend: het moment wanneer je je elkaar eindelijk gaat zien! Samen met hun lieve familie en vrienden. De liefde was te voelen, waardoor het elke keer weer een heel bijzonder moment is. Vervolgens gingen we op pad om mooie en ongedwongen foto’s te maken. De tuin om Kasteel de Schaffelaar is zo bizar mooi en je kan alle kanten op. Veel groen, bruggetjes, water, bos noem het maar op. Daarom dan ook DE plek voor een toffe fotoshoot.

Trouwen in Kasteel de Schaffelaar: wat een top locatie!

Wat een geweldig mooie locatie om hier de liefde te vieren! Vervolgens na de fotoshoot gingen we door voor “het grote” moment van de dag. De ceremonie was er eentje om kippenvel van te krijgen. Zo veel emotie, liefde en mooie woorden kwamen er toch voor bij. Vervolgens afsluitend met heerlijke taart en een ongedongen sfeer volgde de rest van de dag.

Samengevat: wat was het een TOP dag! Geniet van de foto’s van deze pachtige bruiloft.

 

 

Trouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de Schaffelaar Trouwen in Kasteel de Schaffelaar Trouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de Schaffelaar Trouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de Schaffelaar Trouwen in Kasteel de Schaffelaar Trouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de Schaffelaar Trouwen in Kasteel de Schaffelaar Trouwen in Kasteel de SchaffelaarTrouwen in Kasteel de Schaffelaar Trouwen in Kasteel de Schaffelaar

 

Deze lieve woorden kreeg ik als review van het bruidspaar een paar weken na hun bruiloft:

Roanna is een fantastische fotografe die onze bruiloft zo geweldig mooi heeft vastgelegd.
We hebben in de aanloop naar de grote dag erg fijn contact met Roanna gehad. Ze dacht met ons mee en was altijd snel in reageren op mail/app.
Op de dag zelf was het zo gezellig om haar erbij te hebben, maar was ze af en toe ook ‘onzichtbaar’, daarmee bedoel ik dat ze tijdens de ceremonie enorm intieme foto’s heeft weten te maken zonder dat ik door heb gehad dat ze er zo bovenop zat. Dit is echt een compliment waard.
Na de bruiloft (vrijdag) kregen we op maandagochtend al een eerste preview binnen. Zo leuk om zo snel al na te kunnen genieten met beeldmateriaal. Exact een maand na de grote dag kregen we alle foto’s binnen. Ook het album is heel snel in orde gemaakt zodat we niet lang er op hoeven te wachten. Daar heeft ze ook echt oog voor. De pagina’s zijn prachtig ingedeeld en we blijven er naar kijken.
Lieve Roanna, bedankt voor alles. We blijven voor altijd genieten van jouw werk!

Leveranciers van deze prachtige dag:

Mariette de Ridder – Bloemstylist

De Gebakkerij

Jurk: New Styling Hilversum 

Haar & Make-up Ruth

 

Trouwen in Kasteel de Schaffelaar

Trouwen in Kasteel de Schaffelaar
Trouwen in Kasteel de Schaffelaar

Wil je meer weten?

Voor meer tips, info en prijzen

MEER INFO

Andere toffe blogs bekijken over trouwen?

BLOGS

eCHTE MOMENTEN

lIEFDEVOL VASTGELEGD