Fotoshoot Soesterduinen

8 september 2023

 Fotoshoot Soesterduinen

 

Een fotoshoot in de Soesterduinen, dat is altijd een goed idee. Heerlijk ongedwongen gaan we er met z’n allen erop uit. Met dit lieve gezin ging ik dan ook op avontuur. Wat was het genieten. Dit moet je dan ook zien als een gezellig gezins uitje met gegarandeerd veel plezier!

Geen statie portretten, maar gewoon als jezelf op de foto. Dat is waar ik voor sta als fotograaf. En dat zie je dan ook terug in de beelden. De echte momenten met elkaar, gezellig lopen in de duinen, spelen in het zand, klimmen in de mooie bomen en nog zoveel meer. En ik leg het voor je vast met heel veel liefde!

Fotoshoot Soesterduinen

En hoe tof! Het weer zat zo mee dat de drone ook de lucht in kon, voor extra toffe shots naast de ‘normale’ foto’s.

Bekijk de foto’s van deze mooie shoot, en wie weet zie ik jou binnenkort ook voor mijn camera!

Fotoshoot Soesterduinen Fotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot Soesterduinen

 

Door middel van een foto leg je een moment voor altijd vast, zet je de tijd even stil. Mijn stijl is warm en puur, geen standaard cliché foto’s, maar juist gewoon als jezelf en ongedwongen op de foto. Ik fotografeer op de lifestyle manier. We spreken af op een mooie buiten locatie, zoals hier in de Soesterduinen.

Een prachtige plek voor een ontspannen fotoshoot, duinen, bos, heide en oneindig veel ruimte om rond te lopen en te shooten. Gegarandeerd plezier!

De fotoshoot word gemiddeld met 2 a 3 weken opgeleverd in een mooie moderne online gallerij, waaruit je zelf je favoriete foto’s kan kiezen en vervolgens heel makkelijk kan downloaden. Naar wens kan ik er ook een mooi linnen album bij maken met alle favoriete foto’s van de shoot erin, een blijvende herinnering voor altijd.

Wil je meer weten? Let’s get in touch! Benieuwd naar nog meer toffe blogs? Zie het hier Blogs

 

fotoshoot Soesterduinen

Wil je meer weten?

Voor meer tips, info en prijzen

MEER INFO

Andere toffe blogs bekijken?

BLOGS

eCHTE MOMENTEN

lIEFDEVOL VASTGELEGD