Gefeliciteerd! Jullie verwachten een kleintje!

Deze bijzondere tijd gaat zo snel voorbij, daarom erg belangrijk dit op een mooie manier vast te leggen. Een blijvende herinnering voor altijd. Tijdens de shoot fotografeer ik graag zo puur mogelijk . De mooie details en het echte moment leg ik graag vast; dat lieve mini neusje, kleine handjes & voetjes. Daarnaast mooie foto’s knuffelend van jullie op de bank, details van de kinderkamer, of grote broer & zus erbij. Alles kan!

En dit allemaal op een ongedwongen manier.

Ongedwongen en puur, met oog voor detail

Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot in Amersfoort
Fotoshoot Amersfoort
Baby fotoshoot Amersfoort
Fotograaf Soest
Fotograaf Vathorst

Beautiful reminders of places we’ve been and people we LOVE

- Anna

Wat was de shoot mega ontspannen met Roanna. Zo blij met de foto's, we staan er echt als onszelf op. Gewoon bij ons thuis in onze eigen omgeving. We vonden het eerst een beetje spannend maar Roanna wist het ijs al snel te breken. Met haar rustige maar fijne persoonlijkheid, humor en engelen geduld ten top! De foto's zijn dan ook mega mooi geworden en heel ongedwongen. Precies zoals we hoopten. Dierbare foto's van ons als nieuw gezin hangen hier nu aan de muur. Nogmaals dank Roanna. 

"Dierbare foto's van ons als nieuw gezin"

- Arianne & eddy

Roanna, onze topper van een familiefotograve inmiddels!!
Bij al onze belangrijke momenten was ze er om herinneringen vast te leggen! De eerste keer voor onze save the date kaart, toen we de 1e keer trouwde, toen we voor de 2e keer trouwde ;) , een family shoot en vorige week een newborn lifestyle shoot! Zeker deze laatste shoot was heel prettig, het is toch een intieme tijd.. wanneer je kleintje net geboren is! Maar het was zo fijn en prettig, en Roanna is gewoon heel relaxed en gezellig! Wij kunnen haar ZEKER aanbevelen!

"Roanna, onze topper van een familiefotograve inmiddels"

- Esther

De shoot met Roanna was erg fijn. We wilden nieuwe foto's van ons zelf als gezin. Na wat rond speuren online kwamen we al snel bij de website van Roanna uit en namen we contact met haar op. Roanna is snel en helder in haar communicatie. De shoot kon ook al vrij snel ingepland worden, helemaal top. Het zijn hele waardevolle foto's geworden en we kijken er met een warm gevoel op terug. 

"Het zijn hele waardevolle foto's geworden'

Kind words

Youri & Andrea

Wat een prachtige foto's zijn het geworden! Bedankt dat je dit voor ons hebt kunnen vastleggen. Zo waardevol. Het album is ook pachtig!

Mooie online gallerij

Zelf je favorieten uitkiezen

20 beelden zorgvuldig nabewerkt

Locatie naar keuze

Max 5 personen

1 uur fotografie

LIFESTYLE SHOOT 1

Investering & Info

Mooie online gallerij

Zelf je favorieten uitkiezen

50 beelden zorgvuldig nabewerkt

Locatie naar keuze

Max 5 personen

1 uur fotografie

LIFESTYLE SHOOT 2

Mooie online gallerij

Extra: linnen album 15 x 20 cm

Zelf je favorieten uitkiezen

35 beelden zorgvuldig nabewerkt

Locatie naar keuze

Max 5 personen

1 uur fotografie

LIFESTYLE SHOOT 3

* Inclusief BTW

* Inclusief BTW

* Inclusief BTW

Wil je een mooie en ongedwongen newborn shoot boeken? Super leuk! Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!


01. Shoot aanvragen 


Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en kom graag bij jullie thuis, fijn in jullie eigen omgeving. Je ontvangt van te voren een uitgebreide info mail ter voorbereiding van de shoot.02. De Voorbereiding

Yes, het is zover! We gaan hele mooie herrinneringen vastleggen vandaag, want dit zijn de momenten die je wilt onthouden.

Een newborn shoot vindt meestal plaats gemiddeld tussen de 2-6 weken, maar later inplannen kan natuurlijk ook. 


03. Dag van de shoot

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 1-2 weken krijg je je foto's via een online galerij aangeleverd. Vanuit hier kan je zelf je favorieten foto's uitzoeken. Ik bied verschillende pakketten aan en upgraden naar een groter pakket kan altijd.04. Editing & oplevering

Hoe tof is het om jullie foto's in een mooi album terug te zien? Voor jezelf of als cadeutje weg te geven. Vraag naar de mogelijkheden.

05. Album

Meer dan 5 personen? Dat kan! Per persoon 15,- euro extra (en ook meer foto’s om uit te kiezen!)

Naar wens kunnen er meer foto’s bijbesteld worden. Alle shoots zijn inclusief BTW en reiskosten binnen regio Amersfoort. Vanaf 10 km buiten Amersfoort bedragen de reiskosten €0,39 per gereden kilometer.06. Extra info

Mijn werkwijze

Benieuwd naar meer? Bekijk het  in mijn portfolio..

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een hier een aanvraag indienen voor een newborn shoot. Vermeld zoveel mogelijk info, of je al enkele data in gedachten had, wie er bij de shoot zijn, etc. Tot snel!

Ik ben klaar om te boeken! Wat nu?

Zo ver het te plannen is, probeer vlak voor de shoot de kleine al zijn voeding te hebben gegeven. Zodat jullie kleine mini helemaal tevreden op de foto gaat. We kunnen hierop het tijdstip afstemmen wanneer ik langskom. No worries, tijdens de shoot is er alle tijd voor een voeding moment of een luier wissel waar nodig. Maar vooral veel knuffelen! :)

Planning van de shoot

Ik fotografeer altijd zo veel mogelijk met natuurlijk daglicht (geen flits). Probeer daarom zoveel mogelijk daglicht binnen te laten komen, voor de allermooiste foto's. Is het wat donkerder in huis? Geen probleem, zo zijn er altijd genoeg plekjes te vinden voor mooie foto's, zoals bij het raam.

Het licht in huis

Draag vooral kleding waarin je je prettig & mooi voelt! Zorg er voor dat de kleding niet te druk is, bij voorkeur geen opdrukken en teksten. Mooie natuur tinten zijn altijd goed zoals; bruin tinten, beige, groen, maar ook andere lichte kleuren.

Wat raad je aan qua tips voor kleding?

Voor newborn shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. In dit geval hoe eerder hoe beter. Maar last minute het navragen kan uiteraard altijd, wie weet heb ik nog een plekje

Wanneer kan ik het beste boeken?