Ben jij er klaar voor om jouw authentieke verhaal te vertellen?
Met de beelden die ik maak, wil ik jou graag helpen naar het next level te gaan en het beste uit jezelf te halen!

Als ondernemer heb je sprekende beelden voor je website, social media en ander promotie materiaal nodig. Erg belangrijk en zelfs onmisbaar! Beelden die je voor meerdere doeleindes kan gebruiken, om jezelf te laten zien en zo sneller een band op te bouwen met jouw doelgroep.

Ik zorg ervoor dat je ongedwongen en spontaan op de foto gaat, niet teveel poseren maar juist vooral gewoon als jezelf! Bekijk mijn werk, lees de informatie en bepaal of mijn stijl van fotografie en mijn persoonlijke relaxte aanpak jou aanspreekt.

Boost your brand!

personal branding

Your Beautiful Story

TOLD THROUGH POWERFUL IMAGES

- Aniek, AB Beauty Care

Roanna is een  fotograaf die haar vak verstaat! Wij kennen elkaar van mijn schoonheidssalon. We hadden meteen een klik. Haar spontaniteit en enthousiasme zijn aanstekelijk. Ze heeft mij geholpen passende foto's. voor mijn website. Tijdens de shoot stelt ze je op je gemak en bedenkt ze samen met jou nieuwe en creatieve ideeën. Het resultaat kun je bewonderen in een mooie online galerij. Ik ben er ontzettend blij mee! Ik kreeg de foto's waar ik echt op had gehoopt. Ook mijn social media kanalen en mijn website hebben een boost gekregen. Bedankt Roanna en tot snel!

"Roanna is een fotograaf die haar vak verstaat"

- Bij Lot, Amersfoort

Nieuw beeldmateriaal hadden we nodig voor ons bedrijf. Al snel kwamen we bij Roanna uit via via. Ideaal ook uit Amersfoort en ze kende de locatie al. Een fijne shoot, absoluut niet poseren en ze heeft genoeg goeie ideeen. Ook met de mensen die hier werken (met een verstandelijke beperking) ging ze heel goed en lief om. Ze heeft dan ook echt ontzettend veel geduld. We zijn erg tevreden en doen Roanna dan ook zeker aanraden.
Tot een volgende keer!


"Ze heeft dan ook echt ontzettend veel geduld"

- Yvonne, Schmitz Juridische Dienstverlening

Ik verbleef een weekendje in een huisje op de veluwe om te werken maar ook als mini vakantie. Even ertussenuit. Ik kwam op het idee om een branding shoot te combineren met een fotoshoot met mijn zoontje die ook mee was. Ik kwam hiervoor bij Roanna terecht en dat was meteen een hele goeie match! Professionele beelden voor mijn bedrijf en hele leuke foto's samen met mijn zoon. Roanna is een fijn mens om mee om te gaan, relaxt, met humor liet ze mij al snel op m'n gemak voelen! Was een hele prettige en ongedwongen sfeer. Heel erg bedankt Roanna!

"Met humor liet ze mij al snel op m'n gemak voelen!"

Kind words

Benieuwd naar meer? Bekijk het in mijn portfolio..

Mooie online gallerij

Combinatie van portretten, sfeer en productfoto’s

Combinatie van portretten, sfeer en productfoto’s

Zelf je favorieten uitkiezen

20 beelden zorgvuldig nabewerkt

Locatie naar keuze

Brainstorm call & voorbereiding

1 uur fotografie

Branding SHOOT 1

Investering & Info

Mooie online gallerij

Zelf je favorieten uitkiezen

35 beelden zorgvuldig nabewerkt

Locatie naar keuze

Brainstorm call & voorbereiding

1 uur fotografie

branding SHOOT 2

Mooie online gallerij

Combinatie van portretten, sfeer en productfoto’s

Zelf je favorieten uitkiezen

50 beelden zorgvuldig nabewerkt

Locatie naar keuze

Brainstorm call & voorbereiding

1 uur fotografie

branding SHOOT 3

* Exclusief BTW

* Exclusief BTW

* Exclusief BTW

Wil je Langer shooten?
Geen probleem! Per half uur €75,- extra.
Excl. reiskosten vanaf 10 km buiten Amersfoort bedragen de reiskosten €0,45 p/km.

Yvette

Wat was de shoot mega ontspannen met Roanna. Heel blij met de complete beeldbank voor mijn bedrijf. Al twee keer voor de camera bij haar gestaan en er staat weer een derde shoot gepland!

Aniek
AB Beauty Car

"Ik ben ontzettend blij met de foto's! Ik kreeg de beelden waar ik echt op had gehoopt. Ook mijn social media kanalen en mijn website hebben een boost gekregen"

Wil je een ongedwongen en gezellige branding shoot boeken? Super leuk! Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!


01. Shoot aanvragen 


Leuk dat je met mij wilt shooten! We hebben van te voren een brainstorm call waar ik je graag wil leren kennen en jou wensen met elkaar afstem. Als de klik er is bespreken  we een datum voor de shoot, locatie, kleding, sfeer etc.  Je ontvangt van te voren een uitgebreide info mail ter voorbereiding van de shoot.02. De Voorbereiding

Yes, het is zover! We spreken af op een plek die jou het meest aanspreekt. Zoals je eigen werkplek, mooie buiten locatie zoals het bos of de heide, de binnenstad of een gezellig koffie tentje etc. Alles kan!

Ik denk graag met je mee voor een geschikte en toffe locatie.


03. Dag van de shoot

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 1-2 weken krijg je je foto's via een online galerij aangeleverd. Vanuit hier kan je zelf je favorieten foto's uitzoeken. Ik bied verschillende pakketten aan en upgraden naar een groter pakket kan altijd.04. Editing & oplevering

Kleding en sfeer is erg belangrijk. Draag vooral kleding waarin je je prettig & mooi voelt. Tijdens de shoot is er ruimte voor een kleding wissel. 

Ik zorg ervoor dat je ongedwongen en spontaan op de foto gaat, niet teveel poseren maar juist vooral gewoon als jezelf!
05. Kleding & sfeer

Tijdens de fotoshoot doe ik er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Kletsen, kopje thee drinken of juist bezig zijn met je werk of product. Ik zorg ervoor dat je er top opstaat en dat we tot een mooi eindresultaat komen. Beelden waar je trots op bent! 

De beelden kunnen heel divers zijn, van mooie portretten tot aan sfeer of product foto’s van je bedrijf.06. Relax & have fun!

Mijn werkwijze

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een hier een aanvraag indienen voor een newborn shoot. Vermeld zoveel mogelijk info, of je al enkele data in gedachten had, wie er bij de shoot zijn, etc. Tot snel!

Ik ben klaar om te boeken! Wat nu?

Voor branding shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Maar last minute het navragen kan uiteraard altijd, wie weet heb ik nog plek.

Planning van de shoot

Ik zorg ervoor dat je ongedwongen en spontaan op de foto gaat, niet teveel poseren maar juist vooral gewoon als jezelf! We hebben van tevoren een brainstorm call waarin ik je graag wil leren kennen en jouw wensen met jou afstem. Als de klik er is bespreken we een datum voor de shoot, locatie, kleding, sfeer etc. Je ontvangt van tevoren een uitgebreide info mail ter voorbereiding van de shoot.

Hoe ga je te werk?

Als ondernemer, bedrijf of product is het erg belangrijk om goede foto’s te hebben, die doen uitstralen waar jij en je bedrijf voor staan. Goede foto's zijn de basis van een sterke branding. Personal branding betekent dan ook; jouw unieke verhaal vastleggen als ondernemer.

Waarom een personal branding shoot?