Lees meer

Ben jij enthousiast eigen ondernemer en je merkt dat je tijd te kort komt? Wil jij je bedrijf een boost geven en verlang jij naar meer rust en vrijheid?

Als Virtual Assistant voor fotografen en andere creatieve ondernemers zorg ik ervoor dat jij weer kan doen waar jij energie van krijgt. Door jezelf te ontzorgen ontstaat er rust, zodat jij je kan focussen op andere dingen en kan gaan doen waar je energie van krijgt!

Je richten op nieuwe projecten binnen je bedrijf, nieuwe klanten binnen halen of lekker een dag spontaan vrij!

VIRTUAL ASSISTANT

Virtual assistant amersfoort

Voor fotografen & creatieve ondernemers

Altijd het gevoel te hebben "aan" te staan, moeite hebben je bedrijf "los" te laten.

04.

Je wilt graag aan de slag met je website, blogs, SEO, online vindbaarheid, maar weet hoe en waar te beginnen.

03.

Je zou graag werk en prive beter in balans willen hebben. Kostbare tijd die je door kan brengen met jezelf, vrienden en familie.

02.

Als eigen ondernemer ben je altijd druk, er is altijd wel wat te doen. Dat is natuurlijk top, dat betekent dat het goed gaat met je bedrijf!

01.

Herken jij jezelf hierin?

Hé enthousiaste ondernemer ...

dit wil ik! >

Al jaren ben ik eigen ondernemer, en weet ik als geen ander hoeveel er bij komt kijken om je eigen bedrijf te runnen.

Hoe fijn is het dan ook om taken uit handen te geven zoals het bijhouden van  je mail, die 'to do' lijst waar geen eind aan komt uitbesteden, toffe blogs die voor je worden geschreven, je website die goed gevonden word online door passende SEO en nog zoveel meer!

Zodat jij je kan focussen op andere projecten, door kan groeien binnen jouw bedrijf maar vooral meer vrije tijd hebt die zo kostbaar is!

Hoe ik je kan helpen?

yes, dit wil ik!

Meer ruimte in je hoofd voor nieuwe projecten

Je consistent klanten kan aantrekken en je op de achtergrond word ontzorgt

JE BUSINESS KAN RUNNEN, MET meer rust en vrijheid

zaken kan uitbesteden die je zelf niet leuk vind en geen energie van krijgt

Stel je eens voor dat jij ...

Zo kan het ook

Elise - Elise Rachelle Fotografie

Roanna heeft mij geholpen om mijn showit website SEO proof te maken. 

Rob - Rob veldman fotografie

Communicatie was snel en helder, en Roanna is zeer toegankelijk en goed bereikbaar, Top service!

Willeke - Willeke terlouw fotografie

Ik heb een mooie website met krachtige foto's, Roanna heeft mij geholpen deze goed vindbaar te maken.

WEBSITE BEHEER, ONDERHOUD EN PLUGINS BEHEREN.

OFFICE SUPPORT: E-MAIL, AGENDA BEHEER, AFSPRAKEN INPLANNEN, CONTACT KLANTEN.

Goed vindbare, seo proof blogs maken

Website vindbaar maken op Google, pagina's SEO instellen

Mijn aanbod!

Als virtueel assistent doe ik jou ontzorgen en ontstaat er rust, zodat jij je kan focussen op andere dingen en kan gaan doen waar je energie van krijgt! Mijn specialisatie is SEO,  online vindbaarheid, blogs en office support.
Zoek je iets wat er niet tussen staat? Laat het vooral weten.

Mijn aanbod

Boost your brand!

Website, SEO, Office support etc

investering 65,-

Website

Goed vindbare seo proof blogs

investering 70,-

Blogs

Investering

*Prijs is per uur en exclusief BTW

Tessa - By Tess Fotografie

Roanna ken ik al jaren als een hele fijne collega en heeft mij al meerdere keren geholpen mijn website te verbeteren. Zo kan ik mij focussen op andere belangrijke werkzaamheden, nieuwe ideeën uitwerken of zelfs gewoon lekker een middagje vrij pakken. Blogs worden beter gevonden en mijn SEO is op orde, zo'n verschil met wat het eerst was! Roanna haar communicatie is duidelijk en open, werkt snel en komt zelf ook met goeie ideeën (bijvoorbeeld voor bepaalde plugins op mijn website waar ik het bestaan niet van wist of allerlei mapjes mooi geordend in mijn mail) Ik blijf samenwerken met Roanna, absoluut een aanrader dus!

"Zelfs gewoon lekker een middagje vrij pakken"

Aniek - AB Beauty Care

Roanna is een Virtual Assistant en fotograaf die haar vak verstaat! Wij kennen elkaar van mijn schoonheidssalon. We hadden meteen een klik. Haar spontaniteit en enthousiasme zijn aanstekelijk. Ze heeft mij geholpen met mijn website, verschillende soorten administratie en passende foto's. Tijdens de shoot stelt ze je op je gemak en bedenkt ze samen met jou nieuwe en creatieve ideeën. Het resultaat kun je bewonderen in een mooie online galerij. Ik ben er ontzettend blij mee! Ook mijn social media kanalen en mijn website hebben een boost gekregen. Bedankt Roanna en tot snel!

"We hadden meteen klik"

Kind words

BOOST YOUR BRAND!


Neem contact op

Ik ben zelf ook al jaren ondernemer; daarom weet ik wat er allemaal bij komt kijken om je eigen bedrijf te runnen.

ondernemers mentaliteit

Een investering in jezelf en in jou bedrijf. Focus je juist op de dingen waar je goed in bent en groei. Samen sta je sterker!

Laat mij jou helpen

Ik kom uit een familie met allemaal eigen ondernemers en ik zeg altijd: het ondernemen en bezig zijn zit in mijn bloed! Al jaren ben ik actief met mijn eigen bedrijf en is het een droom om de vrijheid te hebben als Virtual Assistant en fotograaf om te werken waar en wanneer ik wil.

Van mijn passie heb ik dan ook mijn werk gemaakt! Help ik graag andere actieve ondernemers die ook weer willen doen waar zij gelukkig van worden en waar zij energie van krijgen.

Stilstand is achteruitgang, blijven ontwikkelen vind ik dan ook erg belangrijk. 

Hi, ik ben Roanna
Enthousiast VA en fotograaf

Ik ga voor je aan de gang. Afhankelijk van of het een eenmalige of langdurige samenwerking is, hou ik je op de hoogte van het proces. We zullen regelmatig contact hebben over de voortgang.

Tijdens het proces?

Omdat ik de dingen doe waar jij niet blij van wordt (en waar je misschien geen ervaring mee hebt), doe ik ze sowieso sneller en efficiënter. De tijd die hiermee vrijkomt kun jij besteden aan de werkzaamheden waar jij geld mee verdient.

Is de investering het waard?

In overleg met jou ga ik kijken wat nodig is. Bijvoorbeeld website verbetering, moet er SEO toegevoegd worden, kan ik blogs voor je gaan maken etc. Ik bekijk ook hoeveel uren er nodig zijn om je te helpen en communiceer dat naar je terug. 

Hoe ga je te werk?

Super leuk! Stuur mij een bericht via het contact formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. We kunnen dan een vrijblijvende online kennismaking inplannen om jou wensen te bespreken.

Ik heb interesse, hoe nu verder?

Veelgestelde vragen

contact

Ik neem een beperkt aantal opdrachten per jaar aan voor volledige focus en 200% aandacht. Neem gerust contact op om vrijblijvend te informeren Ik denk graag met je mee!

Klaar om vrijheid te ervaren binnen je bedrijf?