Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Super leuk! Het plannen kan gaan beginnen, onder andere het zoeken van een bij jullie passende, enthousiaste bruidsfotograaf. Ik leg graag jullie dag zo puur mogelijk vast, geen geposeer maar gewoon als jezelf.

Als trouwfotograaf probeer ik op jullie bruiloft zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat elk moment wordt vastgelegd.

De echte momenten en met oog voor detail; die liefdevolle blik van je oma, hand op je schouder, knuffel van je beste vriendin, een lach en een traan. Die momenten vertellen een verhaal en die wil ik voor altijd voor jullie vastleggen.

Als trouwfotograaf uit Amersfoort fotografeer ik veel bruiloften hier in de omgeving, maar ook daarbuiten. Voor de liefde reis ik graag overal naar toe!


Mijn stijl: puur, warm en de echte momenten!

Jullie bruiloft!

Trouwen in Marienhof Amersfoort

Bruiloft fotograaf Amersfoort
Trouwfotograaf Amersfoort
Fotograaf Amersfoort

Beautiful reminders of places we’ve been and people we LOVE

- Melissa & Matthieu

Roanna is een fantastische fotografe die onze bruiloft zo geweldig mooi heeft vastgelegd. We hebben in de aanloop naar de grote dag erg fijn contact met Roanna gehad. Op de dag zelf was het zo gezellig om haar erbij te hebben, maar was ze af en toe ook 'onzichtbaar', daarmee bedoel ik dat ze tijdens de ceremonie enorm intieme foto's heeft weten te maken zonder dat ik door heb gehad. Dit is echt een compliment waard. Na de bruiloft (vrijdag) kregen we op maandagochtend al een eerste preview binnen, wauw! we waren er stil van, zo mooi!  Lieve Roanna, bedankt voor alles. We blijven voor altijd genieten van jouw werk!


"We blijven voor altijd genieten van jouw werk!

- Linda & Tom

Afgelopen zomer zijn we getrouwd en Roanna was onze fotograaf. Met deze keuze zijn we zó blij, wat een top foto’s heeft ze gemaakt. Ze doet wat ze zegt; komt haar afspraken na, is flexibel en denkt graag mee. Toen we de foto's en het album kregen heb ik met tranen in m’n ogen alles bekeken. Wauw! Roanna is gewoon een super leuk en lief mens, daarnaast erg professioneel. Nogmaals heel erg bedankt! Als we weer een fotograaf nodig hebben komen we zeker bij je terug.

"Heb ik met tranen in m’n ogen de foto’s bekeken"

- Colinda & jasper

Op 2 juni 2023 zijn wij getrouwd en Roanna was onze geweldige fotograaf! Van begin tot eind mega enthousiast over onze bruiloft in het weiland. En wat heeft ze het mooi vastgelegd! Haar bewerking van de foto's is prachtig. Op de dag zelf was het super om haar erbij te hebben. Gezellig en relaxed tijdens de ochtend shoot en daarna onopgemerkt de mooiste plaatjes geschoten van onze bruiloft. De ervaring en vakkennis van Roanna merk je snel en zie je ook terug op de foto's. Hopelijk kunnen we je nog eens inschakelen voor een new born shoot ;)

"We werden meteen op ons gemak gesteld"

Kind words

Iris & Jordy

Roanna is niet alleen sociaal en fijn om erbij te hebben, maar ook super betrokken en elke keer precies op de juiste momenten aanwezig. 

Altijd een enthousiaste fotograaf!

Luxe linnen mini album

Beelden zorgvuldig nabewerkt

Grote preview binnen 5 dagen

Veel foto's! Minimaal 300 +

Kennismaking & voorbereiding

6 uur fotografie

Investering & Info

Altijd een enthousiaste fotograaf!

Luxe linnen mini album

Beelden zorgvuldig nabewerkt

Grote preview binnen 5 dagen

Veel foto's! Minimaal 350 +

Kennismaking & voorbereiding

8 uur fotografie

Altijd een enthousiaste fotograaf!

Luxe linnen mini album

Beelden zorgvuldig nabewerkt

Grote preview binnen 5 dagen

Veel foto's! Minimaal 400 +

Kennismaking & voorbereiding

10 uur fotografie

* Inclusief BTW

* Inclusief BTW

* Inclusief BTW

Bruiloft fotograaf Amersfoort
Trouwfotograaf Amersfoort
Fotograaf Amersfoort

Spreekt mijn werk en stijl jullie aan? Neem contact op via de mail/telefoon/app of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Wie weet zien we elkaar tijdens een gezellige kennismaking.

Dit is geheel vrijblijvend: online of onder het genot van een kopje koffie of thee in Amersfoort. Waar ik jullie graag leer kennen en alles wil weten over jullie grote dag! Is de bekende 'klik' er? Dan leg ik graag met alle liefde jullie mooie dag vast!


01. Datum checken 

Ik denk graag met jullie mee in de voorbereiding mocht dat nodig zijn. Ruime tijd voor de trouwdatum krijgen jullie van mij een vragenlijst zodat we ons al goed kunnen voorbereiden. Willen jullie dat ik korter of juist langer kom fotograferen op jullie huwelijk? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden. 

Eindelijk is het zover: jullie bruiloft! We hebben alle details met elkaar doorgesproken. Vandaag ga ik jullie liefde zo mooi en puur mogelijk vastleggen.


02. Jullie bruiloft

Paar dagen na de bruiloft, krijgen jullie van mij een hele toffe preview met de hoogtepunten van jullie dag. Zo kunnen jullie alvast lekker na genieten!

Daarna ga ik aan de slag met het selecteren en het zorgvulig bewerken van de foto's. Met ongeveer 4-6 weken krijg je de foto's via een mooie moderne online galerij aangeleverd. Beelden zijn hier makkelijk te bekijken en te downloaden. Naar wens te delen met familie en vrienden. 03. Editing & oplevering

Het is zo waardevol om jullie foto's terug te zien in een prachtig luxe album, een tastbare herinnering voor altijd. Al mijn trouw pakketten zijn dan ook voorzien van een mooi album. Strak, hip en tijdloos ontworpen.

Na het opleveren van de foto's krijgen jullie ook de album brochure meegestuurd met alle info. Jullie mogen zelf de favorieten selecteren voor het album. Ik ga vervolgens aan de slag met album en het album zal besteld worden nadat jullie het online hebben bekeken en bevestigd.

04. Het album


Hoe tof naast de fotografie, extra beelden vanuit de lucht. Bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot, mooie overzicht foto's van de locatie tijdens de borrel of gezellige groepsfoto's. Alles kan! Ik vertel er graag meer over tijdens een kennismaking.

Nieuwsgierig naar meer beelden? Bekijk mijn portfolio.05. Drone beelden

Mijn werkwijze

Benieuwd naar meer? Bekijk het in mijn portfolio..

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Ha! Je bent zeker niet de eerste waarvan ik dat hoor. No worries, ik zorg ervoor dat jij/jullie je heel snel op je gemak voelen en zelfs lol gaan hebben voor de camera! Hier heb ik verschillende trucjes voor en op deze manier breekt het ijs al snel.

Ik ben totaal niet fotogeniek/ ga niet graag op de foto!

Ik probeer op jullie dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat jullie elk moment van de dag terug kunnen vinden in de foto's. Ik fotografeer zo veel mogelijk puur en echt, niet teveel poseren, maar gewoon als jezelf. Ik hoor vaak terug dat ik opging ‘tussen de gasten’. 

Hoe ga je te werk tijdens een bruiloft?

Voor bruiloften ben je er het best zo snel mogelijk bij zijn. Check op tijd of ik nog beschikbaar ben. Ik neem een max aantal bruiloften per jaar aan, om mij zo voor 200% in te kunnen zetten en alle persoonlijke aandacht te geven die jullie verdienen.

Wanneer kan ik het beste boeken?

Tijdens een (vrijblijvende) kennismaking spreek ik graag al jullie wensen door. Ik zal recent fotowerk en de nieuwste fotoalbums laten zien.  zodat jullie een goed beeld hebben van mijn werk en stijl.  Het moet goed voelen om mij de hele dag bij jullie in de buurt te hebben. Als jullie jezelf durven zijn, kan ik de mooiste en oprechtste foto’s van jullie maken.

Waarom is een kennismaking nodig?