Wil je mooie foto’s van jullie samen als gezin of familie? Samen met je beste vriendinnen of een verrassingsshoot voor je opa en oma? Alles kan!

Ik fotografeer graag op de lifestyle manier, zo puur mogelijk en alles op een ongedwongen manier. Geen suffe staatsieportretten, maar spontane momenten die ik liefdevol vastleg.

We spreken af op een mooie buitenlocatie naar keuze zoals; het bos, de duinen, de heide etc. Of juist wat stoerder zoals de binnenstad of een mooie binnenlocatie kan natuurlijk ook.
Waardevolle herinneringen voor nu en later

lifestyle fotoShoot

FOTOSHOOT AMERSFOORT

FOTOGRAAF AMERSFOORT
Familie fotoshoot Amersfoort

Fotoshoot Amersfoort
Fotograaf Amersfoort
Gezinsfotograaf Amersfoort
Fotograaf Nijkerk
Fotoshoot Nijkerk

Beautiful reminders of places we’ve been and people we LOVE

- SHIRLEY SCHREUDER

“Roanna is een hele leuke en enthousiaste fotografe. Ze is daarbij zeer professioneel en weet wat ze doet. Wij hebben als gezin een hele leuke shoot bij haar gehad met prachtige platen als resultaat! Kids hadden er eigenlijk niet zo zin in, maar nadat de shoot voorbij was vroegen ze wanneer we weer gingen :) Roanna weet dat goed aan te pakken met haar vrolijke persoonlijkheid. Eindelijk weer eens nieuwe foto's voor aan de muur. Tot de volgende keer Roanna!"Eindelijk weer eens nieuwe foto's voor aan de muur"

- Joelle

Wat zijn we blij met onze foto's! Een mooie winter shoot in januari bij Vliegbasis Soesterberg met onze hondjes erbij. Wat was het koud! Maar dat maakte juist de foto's ook wel weer heel tof, heel mooi zacht licht. Het vloog dan ook voorbij want Roanna weet wat ze doet. Totaal niet poseren maar lekker wandelen, kletsen en juist die echte tussendoor momentjes die ze goed weet te pakken. Daarnaast was het ook reuze gezellig en komen we zeker weer bij haar terug! 

"Juist die echte tussendoor momentjes"

- Sanne

WOW!! We zijn echt superblij met de foto's. Dat gaan een heleboel foto's worden en ook al zo snel! Het voelde echt als een gezins uitje. Hele mooie beelden van ons als gezin maar ook van de kids samen. De drone foto's die maakte de shoot af! Leuk om te vermelden dat ondertussen een deel van mijn vriendinnen groep samen met hun gezin al een shoot heeft geboekt bij Roanna :)

"Het voelde echt als een gezins uitje"

- saskia

Roanna is een hele fijne, enthousiaste en liefdevolle fotograaf. Al 3x een fotoshoot bij Roanna gehad en met alle foto's enorm blij elke keer weer. Ze stelt je op je gemak, zorgt voor een ontspannen sfeer en daardoor krijg je de mooiste ongedwongen foto's! Ook met kinderen erbij is ze erg goed. Wij zijn mega enthousiast en zullen in de toekomst zeker vaker fotoshoots bij haar doen!"Al 3x een fotoshoot bij Roanna gehad"

Kind words

Sanne

WOW!! We zijn echt superblij met de foto's. Dat gaan een heleboel foto's worden en ook al zo snel! Het voelde echt als een gezins uitje.

Mooie online gallerij

Zelf je favorieten uitkiezen

20 beelden zorgvuldig nabewerkt

Locatie naar keuze

Max 5 personen

1 uur fotografie

LIFESTYLE SHOOT 1

Investering & Info

Mooie online gallerij

Zelf je favorieten uitkiezen

50 beelden zorgvuldig nabewerkt

Locatie naar keuze

Max 5 personen

1 uur fotografie

LIFESTYLE SHOOT 2

Mooie online gallerij

Extra: linnen album 15 x 20 cm

Zelf je favorieten uitkiezen

35 beelden zorgvuldig nabewerkt

Locatie naar keuze

Max 5 personen

1 uur fotografie

LIFESTYLE SHOOT 3

* Inclusief BTW

* Inclusief BTW

* Inclusief BTW

Wil je een toffe fotoshoot boeken? Super leuk! Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.


01. Shoot aanvragen 

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en overleggen welke locatie we afspreken. Je ontvangt ook een uitgebreide mail met alle info ter voorbereiding van de shoot.02. De Voorbereiding


Yes, het is zover! We gaan hele mooie herrinneringen vastleggen vandaag.

We gaan er lekker op uit, al wandelend met elkaar of spelend met de kids leg ik de mooiste momenten voor jullie vast. No worries, ik begeleid hierin voor de aller spontaanste foto’s.

03. Dag van de shoot

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 1-2 weken krijg je je foto's via een online galerij aangeleverd. Vanuit hier kan je zelf je favorieten foto's uitzoeken. Ik bied verschillende pakketten aan en upgraden naar een groter pakket kan altijd.04. Editing & oplevering

Hoe tof is het om jullie foto's in een mooi album terug te zien? Voor jezelf of als cadeutje weg te geven. Vraag naar de mogelijkheden.05. Album

Meer dan 5 personen? Dat kan! Per persoon 15,- euro extra (en ook meer foto’s om uit te kiezen!)

Naar wens kunnen er meer foto’s bijbesteld worden. Alle shoots zijn inclusief BTW en reiskosten binnen regio Amersfoort. Vanaf 10 km buiten Amersfoort bedragen de reiskosten €0,39 per gereden kilometer.06. Extra info

Mijn werkwijze

Benieuwd naar meer? Bekijk het in mijn portfolio..

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een hier een aanvraag indienen voor een shoot. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. En wie weet tot snel!

Ik ben klaar om te boeken! Wat nu?

Draag vooral kleding waarin je je prettig & mooi voelt! Zorg er voor dat de kleding niet te druk is, bij voorkeur geen opdrukken en teksten. Mooie natuurtinten zijn altijd goed zoals; bruin, beige, groen, maar ook andere lichte kleuren.

Wat raad je aan qua tips voor kleding?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Maar last minute het navragen kan uiteraard altijd, wie weet heb ik nog een plekje.

Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is zelfs beter dan shooten in sterk zonlicht! Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?