Familie fotoshoot in de Soesterduinen

6 april 2022

Familie fotoshoot in de Soesterduinen

 

Familie fotoshoot in de Soesterduinen, DE plek voor een toffe fotoshoot. Je hebt er dan ook alles voor mooie beelden. Uiteraard de duinen, maar ook bos, heide en zelfs een stukje water. Kortom, alles voor een toffe fotoshoot! Ik vind juist de variatie van deze plek fantastisch en kom als fotograaf hier dan ook heel graag. Een fotoshoot met je gezin, kids,  je partner, opa en oma’s, alles kan.

Deze toppers kwamen helemaal vanuit de andere kant van het land gereden voor een mooie fotoshoot. Ze wilden spontane en ongedwongen foto’s, gewoon als hun zelf!

Familie fotoshoot in de Soesterduinen

Is een fotoshoot alleen geschikt voor in de zomer maanden? Absoluut niet! De foto’s zijn in januari gemaakt maar het was alsnog echt heerlijk weer, zo rond de 12 graden. Bovendien juist in de winter is het licht wat zachter waardoor dat zorgt voor hele mooie foto’s.

Tot slot: bekijk zelf het resultaat van deze mega gezellige fotoshoot, enjoy!

 

 

Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen Familie fotoshoot in de Soesterduinen 

 

 

Familie fotoshoot in de Soesterduinen

 

Voor mij zijn foto’s herinneringen vastleggen van de meest bijzondere momenten in je leven, die vaak zo snel voorbij gaan zonder dat we er erg in hebben. Mijn foto’s laten zich omschrijven als puur, echt en warm. Ik fotografeer op de lifestyle manier. Dus niet teveel geposeer maar gewoon als jezelf, op een manier die jezelf fijn vind. We spreken af op een mooie buiten locatie, zoals hier op de foto’s in de Soesterduinen.

Een prachtig decor voor een ontspannen fotoshoot, duinen, bos, heide en oneindig veel ruimte om rond te lopen en te shooten. Als fotograaf uit Amersfoort fotografeer ik vooral in deze omgeving, maar op verzoek reis ik graag jullie kant op.

De fotoshoot word gemiddeld met 2 a 3 weken opgeleverd in een mooie moderne online gallerij, waaruit je zelf je favoriete foto’s kan kiezen en vervolgens heel makkelijk kan downloaden. Naar wens kan ik ook een mooi album maken met alle favoriete foto’s van de shoot erin, een blijvende herinnering voor altijd.

Familie fotoshoot in de Soesterduinen

Wil je meer weten?

Voor meer tips, info en prijzen

MEER INFO

Andere toffe blogs bekijken?

BLOGS

eCHTE MOMENTEN

lIEFDEVOL VASTGELEGD