Trouwfotograaf Amersfoort | Locatie Mannenzaal

25 september 2019

Prachtige bruiloft in hartje Amersfoort, wat een top dag!

Trouwfotograaf Amersfoort | Locatie Mannenzaal

 

Ik was al vroeg aanwezig bij Ilona & Danny thuis om de aankleding van Ilona vast te leggen. Er hing een gezonde spanning toen ik binnen kwam, maar Ilona had er al onwijs veel zin in! Ze was al lekker in de weer met alle voorbereidingen, haar make-up deed ze zelf en ondertussen werd d’r haar gedaan. Ik deed alles vastleggen, ook de mooie details die speciaal zijn voor hun grote dag.

Danny kwam later in hun super vette Mini aangereden, en toen was het zover! De “firstlook”, altijd zo bijzonder. Knuffels, kussen, tranen, bewondering voor elkaar, zo mooi de firstlook!

Vervolgens zijn we in hun Mini door hartje Amersfoort gaan crossen, met mij achterin wat maar net paste. Het helpt dat ik als trouwfotograaf zelf geboren & getogen ben in Amersfoort en dan ook alle mooie plekjes wist waarheen te gaan. Aangezien dit geweldige stel heel graag Amersfoort op hun trouwfoto’s wilde terug zien, wat goed gelukt is!

Alles kwam voorbij: Armen de Poth, De Koppelpoort, Monnickendam en nog veel meer!

Hun grote dag werd vervolgens verder gevierd met hun lieve vrienden & familie waar uitgebreid getafeld werd. En om hun liefde voor elkaar te verzegelen werden hun initialen geschreven op een slotje en de sleutels ervan in de gracht gegooid. Te leuk!

Maar hun liefde voor elkaar werd daadwerkelijk vastgelegd in de avond bij de locatie Mannenzaal. Waar ze elkaar het “ja” woord zouden gaan geven.

Het was al schemerig buiten en er hing een romantische sfeer, hoe leuk om op deze manier te trouwen.

Daar was dan eindelijk het moment! Ilona werd weggeven door haar vader, zo mooi. Altijd weer een eer als trouwfotograaf dit vast te mogen leggen.

De avond werd afgesloten met “hun ja woord” voor elkaar, man en vrouw. Maar beelden zeggen meer als woorden, enjoy!

 

Trouwfotograaf Amersfoort | Locatie MannenzaalTrouwfotograaf Amersfoort | Locatie MannenzaalTrouwfotograaf Amersfoort | Locatie MannenzaalTrouwfotograaf AmersfoortTrouwfotograaf AmersfoortTrouwfotograaf Amersfoort | Locatie MannenzaalTrouwfotograaf AmersfoortTrouwfotograaf Amersfoort | Locatie Mannenzaal

Trouwfotograaf Amersfoort | Locatie Mannenzaal

 

Locatie Mannenzaal in Amersfoort is een unieke plek om te trouwen. Midden in het centrum van de stad staat dit historische pareltje.

De prachtige trouwjurk is van Covers Utrecht

Benieuwd naar andere mooie blogs over bruiloften? Kijk hier voor meer Blogs

 

 

 

SHARE THIS STORY