Trouwen in Tuin de Lage Oorsprong

16 september 2020

Trouwen in Tuin de Lage Oorsprong

 

Wat is dit toch een prachtige plek voor een bruiloft. We hebben hier met een heel gaaf team een toffe styled shoot neergezet. Wat ben ik blij met het resultaat!

En wat een geweldig stel had ik voor mijn lens, de liefde straalt er vanaf! En op deze manier konden ze hun bruiloft nog een keer dunnetjes over doen, niet verkeerd toch?

Trouwen in Tuin de Lage Oorsprong

 

Alles is hier wat je nodig hebt voor een toffe bruiloft. Een mooie rustige omgeving, oranjerie en kas voor de fotoshoot, de ceremonie, het diner en zelfs het feest. Omringt door een prachtige groene tuin en heel veel privacy. Werkelijk een feestje om hier te mogen fotograferen!

Geniet van de foto’s, want die zeggen meer dan woorden. Enjoy!

Trouwen in Tuin de Lage Oorsprong Trouwen in Tuin de Lage Oorsprong Trouwen in Tuin de Lage Oorsprong Trouwen in Tuin de Lage OorsprongTrouwen in Tuin de Lage Oorsprong Trouwen in Tuin de Lage OorsprongTrouwen in Tuin de Lage Oorsprong Trouwen in Tuin de Lage OorsprongTrouwen in Tuin de Lage Oorsprong

 

Leveranciers van deze bruiloft / styled shoot:

Concept & Organisatie :

Styling Love is magic  &  Bloemen Mariette de ridder

Stationary: The Wedding Press

Taart: Gebakkerij

MUAH: Marion bruids haar & make-up

Jurk: Modern Romance Bridal

Pak: Micheal Giso

Sieraden: Franky Amsterdam

Locatie: Tuin de Lage Oorsprong

 

Tuin de Lage Oorsprong is een groene oase gevestigd op een eeuwenoud landgoed met grote bomen en kabbelende beekjes.
Het is een unieke locatie voor jullie mooiste dag. Wanneer de gasten via het beekdal de tuin betreden wanen ze zich in een groen sprookje. De pure, groene schoonheid van de tuin zorgt voor een ontspannen sfeer. “Het lijkt wel Italië”, roepen jullie gasten die aan lange tafels onder de rozenberceau zitten.

Echt een feestje om jullie bruiloft bij Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek te vieren!

Benieuwd naar meer foto’s van bruiloften? Bekijk ze hier op de BLOG

Check op tijd of ik nog beschikbaar ben. Ik neem een max aantal bruiloften per jaar aan, om me zo voor 200% in te kunnen zetten en alle persoonlijke aandacht te geven die jullie verdienen.


 

 

SHARE THIS STORY