Trouwen in Marienhof Amersfoort, alles heeft deze prachtige locatie om jullie geweldige dag vol liefde te vieren! Ik kom als geboren en getogen Amersfoortse fotograaf hier dan ook heel graag. 

Het echte plannen kan gaan beginnen, onder andere een bij jullie passende enthousiaste bruidsfotograaf. Ik leg graag jullie dag zo puur mogelijk vast, geen geposeer maar gewoon als jezelf. Als trouwfotograaf uit probeer ik op jullie bruiloft zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat elk moment word vast gelegd.

De echte momenten en met oog voor detail; die liefdevolle blik van je oma, hand op je schouder, knuffel van je beste vriendin, een lach en een traan. Die momenten vertellen een verhaal, en die wil ik voor altijd voor jullie vastleggen. Als trouwfotograaf uit Amersfoort fotografeer ik veel bruiloften hier in de omgeving, maar ook daar buiten. Voor de liefde reis ik graag overal naar toe!


Trouwen in Marienhof Amersfoort

Jullie bruiloft!

Trouwen in Marienhof Amersfoort

Trouwfotograaf Amersfoort
Fotograaf Amersfoort
Bruiloft Amersfoort

Iris & Jordy

Roanna is niet alleen sociaal en fijn om erbij te hebben, maar ook super betrokken en elke keer precies op de juiste momenten aanwezig. 

Spreekt mijn werk en stijl jullie aan? Neem contact op via de mail/telefoon/app of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. En wie weet zien we elkaar tijdens een gezellige kennismaking.

Dit is geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie of thee in Amersfoort. Waar ik jullie graag leer kennen, alles wil weten over jullie grote dag en ik andersom mijn werkwijze kan vertellen en prachtige trouwalbums kan laten zien.
Is de bekende 'klik' er? Dan leg ik graag met alle liefde jullie mooie dag vast!

Check op tijd of ik nog beschikbaar ben. Ik neem een max aantal bruiloften per jaar aan, om me zo voor 200% in te kunnen zetten en alle persoonlijke aandacht te geven die jullie verdienen. Meer info? Bekijk alle info, prijzen en portfolio op mijn website. Wie weet zijn we een match!


Mijn stijl: puur, warm en de echte momenten!

Jullie bruiloft!

Benieuwd naar meer? Bekijk het  in mijn portfolio..

Spreekt mijn werk en stijl jullie aan? Neem contact op via de mail/telefoon/app of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. En wie weet zien we elkaar tijdens een gezellige kennismaking.

Dit is geheel vrijblijvend: online of onder het genot van een kopje koffie of thee in Amersfoort. Waar ik jullie graag leer kennen en alles wil weten over jullie grote dag! Is de bekende 'klik' er? Dan leg ik graag met alle liefde jullie mooie dag vast!


01. Datum checken 

Ik denk graag met jullie mee in de voorbereiding mocht dat nodig zijn. Ruime tijd voor de trouwdatum krijgen jullie van mij een vragenlijst zodat we ons al goed kunnen voorbereiden. Willen jullie dat ik korter of juist langer kom fotograferen op jullie huwelijk? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden. 

Eindelijk is het zover: jullie bruiloft! We hebben alle details met elkaar doorgesproken. Vandaag ga ik jullie liefde zo mooi en puur mogelijk vastleggen.


02. Jullie bruiloft

Paar dagen na de bruiloft, krijgen jullie van mij een hele toffe preview met de hoogtepunten van jullie dag. Zo kunnen jullie alvast lekker na genieten!

Daarna ga ik aan de slag met het selecteren en het zorgvulig bewerken van de foto's. Met ongeveer 4-6 weken krijg je de foto's via een mooie moderne online galerij aangeleverd. Beelden zijn hier makkelijk te bekijken en te downloaden. Naar wens te delen met familie en vrienden. 03. Editing & oplevering

Het is zo waardevol om jullie foto's terug te zien in een prachtig luxe album, een tastbare herinnering voor altijd. Al mijn trouw pakketten zijn dan ook voorzien van een mooi album. Strak, hip en tijdloos ontworpen.

Na het opleveren van de foto's krijgen jullie ook de album brochure meegestuurd met alle info. Jullie mogen zelf de favorieten selecteren voor het album. Ik ga vervolgens aan de slag met album en het album zal besteld worden nadat jullie het online hebben bekeken en bevestigd.

04. Het album


Hoe tof naast de fotografie, extra beelden vanuit de lucht. Bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot, mooie overzicht foto's van de locatie tijdens de borrel of gezellige groepsfoto's. Alles kan! Ik vertel er graag meer over tijdens een kennismaking.

Nieuwsgierig naar meer beelden? Bekijk mijn portfolio.05. Drone beelden

Mijn werkwijze

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Ha! je bent zeker niet de eerste waarvan ik dat hoor. No worries, ik zorg ervoor dat jij/jullie je heel snel op je gemak voelen en zelfs lol gaan hebben voor de camera! Hier heb ik verschillende trucjes voor en op deze manier breekt het ijs al snel.

Ik ben totaal niet fotogeniek/ ga niet graag op de foto!

Ik probeer op jullie dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat jullie elk moment van de dag terug kunnen vinden in de foto's. Ik fotografeer zo veel mogelijk puur en echt, niet teveel poseren, maar gewoon als jezelf. Ik hoor vaak terug dat ik opging ‘tussen de gasten’. 

Hoe ga je te werk tijdens een bruiloft?

Voor bruiloften ben je er het best zo snel mogelijk bij zijn. Check op tijd of ik nog beschikbaar ben. Omdat ik een max aantal bruiloften per jaar aan neem, om mij zo voor 200% in te kunnen zetten en alle persoonlijke aandacht te geven die jullie verdienen.

Wanneer kan ik het beste boeken?

Tijdens een (vrijblijvende) kennismaking spreek ik graag al jullie wensen door. Ik zal recent fotowerk laten zien en de nieuwste fotoalbums, zodat jullie een goed beeld hebben van mijn werk en stijl.  Het moet goed voelen om mij de hele dag bij jullie in de buurt te hebben. Als jullie jezelf durven zijn, kan ik de mooiste en oprechtste foto’s van jullie maken

Waarom is een kennismaking nodig?