Trouwen bij Mariënhof Amersfoort

28 januari 2019

 

Heerlijke nazomerse bruiloft op een prachtige plek bij top locatie Mariënhof Amersfoort

 

Alles was vandaag tot in de details geregeld, hele mooie fotoshoot, onverwachts veel zon. Trouwen bij top locatie Mariënhof Amersfoort, veel emoties maar vooral heel veel liefde en genieten! Wat een dag!

Mijn wekker stond deze dag erg vroeg (05.30!)  Ik was namelijk al op tijd aanwezig om bij Job en Lisa hun aankleding van beiden vast te mogen leggen. Toen ik binnen kwam, voelde ik de gezonde spanning in de lucht, nog even en dan is het zo ver: de firstlook! Het is altijd weer een magisch moment, wanneer je elkaar voor het eerst gaat zien. DE grote dag is eindelijk aangebroken, het besef, we gaan vandaag trouwen!

De dagen ervoor had het verder alleen maar geregend, dus het was een zeer welkome verrassing toen het ineens droog was. De fotoshoot hebben we gehouden op een zeer mooie fotolocatie; Naarden-vesting, je hebt hier alle mogelijkheden om toffe beelden te maken. De vesting zelf is al ontzettend mooi voor een fotoshoot. Eromheen is er veel groen, water, bruggetjes en nog veel meer.

Na de fotoshoot reden Job en Lisa in hun mosgroene Volvo terug naar huis waar hun familie en vrienden hun stonden op te wachten.  Wat een leuk moment! Na een gezellige lunch thuis met iedereen zijn we doorgereden naar top trouwlocatie De Marienhof in Amersfoort.

Wat een prachtige plek om te trouwen!

 

De ceremonie werd gehouden in de mooie binnentuin en werd vervolgd in de kapel waar het officiele ‘ja woord” gegeven werd. WAUW, wat een oprechte liefde tussen deze twee!

Dat werd groots gevierd met een mooie toost, lekkere taart, hele spontane groepsfoto’s en heel veel gezelligheid met vrienden en familie.

Hier het verhaal van deze bijzondere dag…

 

Trouwen bij Mariënhof AmersfoortTrouwen bij Mariënhof AmersfoortTrouwen bij Mariënhof AmersfoortTrouwen bij Mariënhof AmersfoortTrouwen bij Mariënhof Amersfoort Trouwen bij Mariënhof AmersfoortTrouwen bij Mariënhof AmersfoortTrouwen bij Mariënhof AmersfoortTrouwen bij Mariënhof AmersfoortTrouwen bij Mariënhof Amersfoort

 

 

 

Trouwen bij Mariënhof Amersfoort

 

De Marienhof mengt authentiek met modern en is hierdoor een unieke trouwlocatie om jullie bruiloft te vieren: marienhof

De prachtige moderne & tijdloze trouwjurk is van: weddings 

Benieuwd naar meer toffe bruiloften? Bekijk ze hier op de Blog

 

 

SHARE THIS STORY