Loveshoot in de Soesterduinen

13 januari 2019

 

Deze twee leukerds, Coeshi en Miquel, wilden samen op de foto en daarmee hun liefde voor elkaar vastleggen.

Loveshoot in de Soesterduinen

 

Deze twee leukerds, Coeshi en Miquel, wilden samen op de foto en daarmee hun liefde voor elkaar vastleggen.

Op een van de mooiste plekken die ik ken, een loveshoot in de Soesterduinen.

 

Ondanks de kou die dag, is daar niks van terug te zien (Oh, het was nog geen 2 graden buiten brrr!).  WAT zijn deze twee gek op elkaar! En dat is absoluut terug te zien in de foto’s. Met z’n drieën zijn we lekker een stuk gaan lopen en op die manier hebben we spontane en ongedwongen momenten kunnen vastleggen. Precies waar ik van hou en voor sta als fotograaf, echte momenten. Geen geposeer of cliché gedoe, maar gewoon heerlijk als jezelf. Dat is toch het allerleukst?

Een fotoshoot in de Soesterduinen is dan ook echt een dikke aanrader. Je hebt er zoveel mooie plekjes! Mega uitgestrekte duinen, mooie gekleurde heide, bosrijke omgeving, zelfs een stukje water. Voor ieder wat wils voor een toffe fotoshoot. Ik kom er dan ook erg graag als fotograaf.

This is real love….,  but see for yourself.

‘Toen ik haar zag, wist ik het meteen. She is the one’

 

Loveshoot SoesterduinenLoveshoot SoesterduinenLoveshoot SoesterduinenLoveshoot SoesterduinenLoveshoot SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenLoveshoot Soesterduinen

 

Loveshoot in de Soesterduinen

 

Wil jij ook samen met je geliefde op de foto? Super tof! Ik help jullie graag hierbij en denk graag mee voor een toffe plek.

Uiteraard is de Soesterduinen een geweldige plek hiervoor, maar ik weet nog genoeg andere mooie plekjes die geschikt zijn.

Misschien een stoere of industriele locatie? Of juist het centrum van de stad in en slenteren door kleine gezellige straatjes? Of juist gewoon heerlijk bij jullie thuis, een echte lifestyle shoot!

Let’s get in touch!

Benieuwd naar andere mooie foto blogs? Zie hier meer mooie liefdes verhalen: Blogs

SHARE THIS STORY