Fotoshoot in de Soesterduinen

6 juli 2020

Fotoshoot in de Soesterduinen

 

Wat was dit een ontzettende leuke & gezellige shoot!

Voor vaderdag had ik mini shoots georganiseerd in de Soesterduinen. Deze waren binnen no time vol, super tof!

Een fotoshoot in de Soesterduinen, wat een mooie plek!

 

Ik kreeg van Marielle een berichtje dat ze graag op de foto wilde gaan met haar lieve dochters en haar man Ruud op deze manier wilde verrassen voor vaderdag. Hoe leuk!

Ruud was dan ook erg verrast en had er enorm zin in. Alles bij elkaar was dan ook helemaal top, geweldig weer, top locatie en dit super leuke gezin voor mijn lens.

De hele shoot was ongedwongen, gezellig en spontaan, zo zie ik mijn shoots het liefst.

Na de shoot gingen ze nog even nagenieten met een gezellige picknick en hebben we nog even bijgekletst. Marielle werkt net als ik in de trouwbranche en is enthousiast trouwambtenaar bij Tintelend Trouwen

Maar foto’s zeggen meer als woorden, bekijk hieronder het resultaat.

Fotoshoot in de SoesterduinenFotoshoot SoesterduinenFotoshoot in de SoesterduinenFotoshoot in de SoesterduinenFotoshoot in de SoesterduinenFotoshoot in de Soesterduinen

Fotoshoot in de Soesterduinen

 

Voor mij zijn foto’s herinneringen vastleggen van de meest bijzondere momenten in je leven, die vaak zo snel voorbij gaan zonder dat we er erg in hebben. Mijn foto’s laten zich omschrijven als puur, echt en fris. Ik fotografeer op de lifestyle manier. Dus niet teveel geposeerd maar gewoon als jezelf, op een manier die jezelf fijn vind. We spreken af op een mooie buiten locatie, zoals hier op de foto’s in de Soesterduinen.

Een prachtig decor voor een ontspannen fotoshoot, duinen, bos, heide en oneindig veel ruimte om rond te lopen en te shooten.

De fotoshoot word gemiddeld met 2 a 3 weken opgeleverd in een mooie moderne online gallerij, waaruit je zelf je favoriete foto’s kan kiezen en vervolgens heel makkelijk kan downloaden. Naar wens kan ik ook een mooi album maken met alle favoriete foto’s van de shoot erin, een blijvende herinnering voor altijd.

Benieuwd naar meer mooie fotoshoots? Bekijk het hier: Blogs

 

Wil je meer weten? Let’s get in touch!

 

 

SHARE THIS STORY