Lifestyle fotoshoot

Wil je mooie foto’s van jullie samen als gezin of familie? Samen met je beste vriendinnen of een verrasings shoot voor je opa en oma? Alles kan!

Ik fotografeer graag op de lifestyle manier, zo puur mogelijk en alles op een ongedwongen manier. Geen suffe statieportretten, maar spontane momenten die ik liefdevol vastleg. We spreken af op een mooie buitenlocatie naar keuze zoals; het bos, de duinen, de heide etc. Of juist wat stoerder zoals de binnenstad of een mooie binnenlocatie kan natuurlijk ook.

We gaan er lekker op uit, al wandelend met elkaar of spelend met de kids leg ik de mooiste momenten voor jullie vast. No worries, ik begeleid hierin voor de aller spontaanste foto’s!

Info

Lifestyle Fotoshoot €225,-

1 uur fotografie
1-5 personen
20 foto’s zorgvuldig bewerkt
Elk extra persoon 15,-
Zelf je favorieten uitkiezen
Extra beelden bijbestellen mogelijk
Mooie online gallerij

Upgrade met album €270,-

Lifestyle shoot zoals hier boven.
Prachtig tijdloos linnen album 15×15 cm
Tastbare herinnering!

Upgrade alle foto’s €125,-

Alle bewerkte foto’s! Gemiddeld 50-60 stuks

CONTACT ME

Dit is inclusief

Een enthousiaste fotograaf! Nauwkeurige nabewerking van alle geleverde foto’s. De shoot word gemiddeld binnen 2 weken aangeleverd in een mooie online gallerij waaruit je jouw favorieten foto’s kan kiezen. Naar wens kunnen er meer foto’s bijbesteld worden. Alle shoots zijn inclusief BTW en reiskosten binnen regio Amersfoort. Vanaf 15 km buiten Amersfoort bedragen de reiskosten €0,39 per gereden kilometer.

Ongedwongen en echte momenten!

Voor mij zijn foto's herinneringen vastleggen van de meest bijzondere momenten in je leven, die vaak zo snel voorbij gaan zonder dat we er erg in hebben. Mijn foto's laten zich omschrijven als puur, echt en fris.

Portfolio Fotoshoots