Hi There!

ik ben Roanna

Enthousiast bruidsfotograaf uit Amersfoort! Zijn jullie op zoek naar een professionele en gezellige bruidsfotograaf voor jullie grote dag? Mijn stijl als trouwfotograaf zou ik het liefst omschrijven als een combinatie van een warme pure stijl, geen standaard cliché foto’s, maar gewoon als je zelf!

Door middel van een foto leg je een moment voor altijd vast, zet je de tijd even stil. Die ene blik, glimlach, aanraking, traan. Ik hou van pure en echte momenten! Dat is wat ik wil terug laten zien in de foto’s. De foto’s worden een tastbare herinnering.

Ik woon zelf in het mooie Amersfoort maar als trouwfotograaf reis ik graag overal naar toe voor de liefde.

Meer weten? Lees verder voor meer.

Bruidsfotograaf Amersfoort

Bruidsfotograaf Amersfoort

jullie bruiloft

Your big day!

With love

Het moet goed voelen om mij de hele dag als bruidsfotograaf Amersfoort in de buurt te hebben. Als jullie jezelf durven zijn, kan ik tijdens jullie grote dag de mooiste en oprechtste foto’s maken. Daarom starten we met een kennismaking. Dit is geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens dit gesprek hoor ik graag wie jullie zijn, wat jullie passie is en jullie liefde voor elkaar. Ik zal mijn werkwijze vertellen, prachtige voorbeeld albums laten zien en we zullen jullie grote dag uitgebreid doornemen.  Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is, zodat we er samen een top dag van kunnen maken!

Bruidsfotograaf Amersfoort
Bruidsfotograaf Amersfoort
Bruidsfotograaf Amersfoort

Werkwijze

Ik probeer op jullie dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat jullie elk moment van de dag terug kunnen vinden in de foto’s. Als ervaren bruidsfotograaf fotografeer ik zo veel mogelijk puur en echt, niet teveel poseren, maar gewoon als jezelf. Kort na de bruiloft ontvangen jullie een preview van de meest toffe foto’s om alvast na te kunnen genieten! De zorgvuldig nabewerkte trouwreportage wordt aangeleverd tussen de 4 en 7 weken in een mooie online galerij, die makkelijk te delen is met familie en vrienden. En daarna? Is het genieten van jullie mooie foto’s en pak je regelmatig het trouwalbum erbij om terug te kijken op jullie mooie dag!

CONTACT

Bruidsfotograaf Amersfoort

Bruidsfotograaf Amersfoort

Trouwen in Tuin de Lage Oorsprong

Mooie verhalen

info & prijzen

Bekijk foto's

Parkhotel Hugo de Vries

Trouw locaties Amersfoort

Als trouwfotograaf uit Amersfoort kom ik op hele mooie locaties in Amersfoort en omgeving,

die ik graag doe aanraden!

You’re Ready?

Let’s have a Chat

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum?

Wil je meer info of meer werk van mij bekijken? Let’s get in touch!

CONTACT