About me

Hi, wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Roanna, 35 jaar en woon in het mooie Amersfoort samen met mijn twee geweldige kids en mijn allerliefste vriend. Ook onze rode dikke kater Charlie hoort er helemaal bij.

Heerlijk vind ik het om erop uit te gaan met familie & vrienden; lekker uit eten, dagje shoppen, bios, de natuur in. maar een avondje knus op de bank is ook fijn. Lover of Thai food, chocola, taartjes, verre reizen (Azië fan!), goeie wijn, spelletjesavonden, muziek, veel groen in huis, sarcastische humor, maar vooral genieten!

Lees hieronder verder voor meer.

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in fotografie. Ik blijf het bijzonder vinden, een herrinnering die je voor altijd vastlegd. Snel kwam de eerste aankoop van mijn spiegelreflexcamera. Een wereld ging er voor me open! No way back… Stilstand is achteruitgang, blijven ontwikkelen vind ik dan ook erg belangrijk.  Van mijn passie heb ik dan ook mijn werk gemaakt en ben ik nu werkzaam als fulltime enthousiast fotograaf!

Echte momenten en emoties vastleggen, gewoon zoals ze zijn. Dat is waar ik voor sta!  Je moet wel jezelf kunnen zijn voor de camera en daarom vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk.  Op die manier kan ik de mooiste foto’s maken.

Naast bruiloften en lifestyle fotoshoots leg ik ook graag bedrijven vast via Brands By Roanna

Wil je meer weten? Leuk! Stuur me een berichtje.

Contact me