Uitvaartfotograaf Utrecht

Afscheid nemen van iemand is een heftige periode voor alle dierbaren die achterblijven. Een periode van verdriet en veel emotie, maar ook verbondenheid en liefde. Iedereen die samen komt om afscheid te nemen en de herinneringen met elkaar te delen.

Als uitvaartfotograaf maak ik foto’s die helpen om de herinneringen te behouden. Een onderdeel in het complete verwerkingsproces voor de nabestaanden. De juiste momenten mooi en puur vast te leggen, omdat vaak de dag als een roes voorbij gaat. Om op een later moment nog eens terug te blikken op die momenten. Een arm om je heen, die mooie speech, lieve tekening, een lach en een traan die op discrete wijze worden vastgelegd.

Het kan ook gebeuren dat helaas niet iedereen bij een uitvaart aanwezig kan zijn. Door de foto’s als herinnering kunnen ze op hun eigen moment afscheid nemen. Ook voor jongere kinderen kan een uitvaartreportage heel waardevol zijn, voor de verwerking in een andere fase in hun leven.

 

Een afscheid is een gebeurtenis van rouw en verdriet waarin mensen liever niet worden afgeleid. Als uitvaartfotograaf blijf ik daarom zoveel mogelijk discreet op de achtergrond. Er zal niet worden geflitst. Hier heb ik de juiste camera’s voor.

Van te voren ga ik in overleg met de familie of de uitvaartverzorger over alle wensen. Zodat ik rekening kan houden met alle verwachtingen. Hier spreken we door wat er wel en niet vast gelegd mag worden.

Binnen 2-3 weken worden alle foto’s aangeleverd, via een beveiligde online gallerij. Naar wens kan er eventueel al eerder binnen een paar dagen een kleine preview aangeleverd worden. Ook kunnen de gemaakte foto’s verwerkt worden in een mooi fotoalbum. Een tastbare herinnering voor altijd.

Info en Prijzen

Vanaf 2 uur fotografie; 325,-

Extra uren: 125,-

Beveiligde online gallerij

Minimaal 50 foto’s

Inclusief reiskosten

Naar wens een mooi tijdloos fotoalbum erbij. Opmaak eventueel in overleg met de gekozen foto’s.

Albums zijn er al vanaf 125,- euro

Inclusief minimaal 20 bladzijdes

Wil je graag meer info? Neem contact op en ik help je graag!

In verband met de urgentie van een uitvaart kan je mij ook telefonisch bereiken; 06-39563720