Trouwen Landgoed Salentein

15 januari 2019

Trouwen Landgoed Salentein

 

De grote dag van Agnes & Steven!

Vroeg in de ochtend was ik al aanwezig bij Agnes & Steven thuis, om alle voorbereidingen vast te leggen. De beste vriendinnen van Agnes waren de avond ervoor al blijven slapen, dus toen ik binnen kwam was het al een hele gezellige sfeer. Kopjes koffie drinken in hun badjas, lekker ontbijten, omstebeurt in de make-up en haar laten doen. Iedereen maakte zich klaar voor deze bijzondere dag. De gezonde spanning is te voelen, het moment is bijna zo ver; Agnes & Steven gaan elkaar eindelijk zo zien!

De firstlook was te gek, in hun mooie achtertuin zagen ze elkaar dan eindelijk. Een mega dikke knuffel en een traan, de liefde was te voelen!

Vervolgens maakten we ons klaar om door te gaan naar top trouw locatie Landgoed Salentein in Nijkerk, waar ze gingen trouwen en elkaar het “Ja” woord geven.

Voordat de ceremonie zou beginnen, wilden ze eerst hun geloftes aan elkaar uitspreken. Wat een mooi moment was dat, alleen hun twee samen, en ik maakte vanaf een afstandje de foto’s. Zo speciaal om dit vast te leggen, een heel bijzonder en intiem moment.

Landgoed Salentein, wat een prachtige locatie!

 

Op het landgoed zelf kan je prachtige foto’s maken, wat is het er mooi. Genoeg keuze voor mooie foto plekjes waar we rond konden lopen voor een ongedwongen fotoshoot. Ook hun kleine man ging nog even gezellig mee op foto, zo’n schatje!

De ceremonie was binnen, dat is het fijne van deze locatie, je kan hier binnen en buiten heel mooi trouwen. Lieve woorden werden er gesproken, er werd gelachen, er werd een traan gelaten. Altijd weer een feestje als fotograaf dat ik dit vast mag leggen.

De dag was heerlijk ongedwongen; lekker taart eten, lieve speeches, losse sfeer foto’s en afsluiten met een knaller van een feest! Dit alles omringt door lieve vrienden en familie.

 

Trouwen landgoed Salentein Trouwen landgoed Salentein Trouwen landgoed SalenteinTrouwen landgoed SalenteinTrouwen landgoed Salentein Trouwen landgoed SalenteinTrouwen landgoed SalenteinTrouwen landgoed Salentein Trouwen landgoed Salentein SalenteinTrouwen landgoed Salentein

Trouwen Landgoed Salentein Nijkerk

Landgoed Salentein

Nieuwsgierig naar andere blogs? Bekijk de hier Blogs

SHARE THIS STORY