Jullie bruiloft

Het moet goed voelen als jullie gaan trouwen in Amersfoort om mij de hele dag als fotograaf in de buurt te hebben. Als jullie jezelf durven zijn, kan ik de mooiste en oprechtste foto’s maken. Daarom starten we altijd met een kennismaking. Dit is geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens dit gesprek hoor ik graag wie jullie zijn, wat jullie passie is, jullie liefde voor elkaar en nog veel meer. Ik zal mijn werkwijze vertellen, prachtige voorbeeld albums en foto’s laten zien en we zullen jullie grote dag uitgebreid doornemen.  Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is, zodat we er samen een top dag van kunnen maken!

Ik probeer op jullie dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat jullie elk moment van de dag terug kunnen vinden in de foto’s. Als trouwfotograaf Amersfoort fotografeer ik zo veel mogelijk puur en echt, niet teveel poseren, maar gewoon als jezelf. Kort na de bruiloft ontvangen jullie een preview van de meest toffe foto’s om alvast na te kunnen genieten! De zorgvuldig nabewerkte trouwreportage wordt aangeleverd tussen de 4 en 7 weken in een mooie online galerij, die makkelijk te delen is met familie en vrienden. En daarna? Is het genieten van jullie mooie foto’s en pak je regelmatig het trouwalbum erbij om terug te kijken op jullie mooie dag!

Trouwen in Amersfoort

Als jullie gaan trouwen in Amersfoort zijn er genoeg keuzes uit prachtige locaties, die ik graag doe aanraden!

 

 

 

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum?
Wil je meer info of meer werk van mij bekijken? Let’s get in touch!