Trouwen bij Hoeve Sparrendam

1 januari 2019

Trouwen bij Hoeve Sparrendam

 

Een dag vol liefde, emotie,  vrienden & familie vanuit het buitenland. Wat een prachtige dag bij Hoeve Sparrendam!

De dag begint bij Hotel Klepperman in Hoevelaken waar Cynthia zich samen met haar zusje en moeder aan het voorbereiden is. Heerlijk zijn ze aan het tutten, kletsen, de champagne staat klaar en de gezonde spanning is te voelen. Moeder die haar helpt met de jurk aan te doen, wat een mooi moment! Elke keer weer een feestje voor mij om dit soort momenten te mogen vastleggen. Na de super enthousiaste firstlook gaan we meteen door naar de top locatie Hoeve Sparrendam, waar het internationale gezelschap hun al staat op te wachten.

Wat een top locatie Hoeve Sparrendam!

 

Ook al is het een zomerse dag, er is vandaag helaas wel regen voorspeld. Maar dat is helemaal niet erg, aangezien je bij Hoeve Sparrendam ook heel mooi binnen kunt trouwen. Iedereen zit al klaar als het bruidspaar ‘to be’ aankomt. Wat een heerlijke ceremonie, waar verteld word hoe hun liefde in het buitenland voor elkaar is ontstaan. Een lach, een traan, alles komt in het verhaal voorbij. Er word deels in het Nederlands, Engels en Frans gesproken, zodat het hele gezelschap mee kan genieten.

Vlak na de ceremonie is het eindelijk droog en gaan we nog even op pad om wat mooie foto’s te maken. Daar is deze locatie perfect voor, rustig gelegen op het platteland, alleen maar groen en rust om je heen, ideaal!

De plek waar eerder de ceremonie was is omgetoverd tot een prachtige eet gelegenheid, waar heerlijk gegeten en geborreld word s’avonds. Later op de avond arriveren de avond gasten en kan het feest beginnen. Het feest word knallend geopend door een ingestudeerde openingsdans van het kers verse bruidspaar en meteen zit de sfeer er goed in. Let’s get the party started!

Wat was dit een geweldige dag, overal was de liefde te voelen!

 

Trouwen bij Hoeve SparrendamTrouwen bij Hoeve SparrendamTrouwen bij Hoeve SparrendamTrouwen bij Hoeve SparrendamTrouwen bij Hoeve SparrendamTrouwen bij Hoeve SparrendamTrouwen bij Hoeve SparrendamTrouwen Hoeve Sparrendam

 

Hoeve Sparrendam is een rustig gelegen, karakteristieke hoeve met een landelijke sfeer centraal in Nederland. Ideaal voor een intieme bruiloft! Wil je meer weten? Bekijk mijn foto’s, lees de informatie en bepaal of mijn stijl van fotografie en mijn persoonlijke relaxe aanpak jou/jullie aanspreekt.

Hier nog meer mooie beelden van trouwen bij Hoeve Sparrendam: Blog Bruiloft Hoeve Sparrendam

SHARE THIS STORY