Reviews

Trouwen Amersfoort

Lieve woorden

BENIEUWD NAAR ERVARINGEN VAN ANDEREN? LEES ZE HIERONDER!

Bruidsfotograaf Amersfoort

"Toen we het album kregen heb ik met tranen in m’n ogen de foto’s bekeken. Wauw!"

Afgelopen zomer zijn we getrouwd en Roanna was onze fotograaf. Met deze keus zijn we zó blij, wat een top foto’s heeft ze gemaakt. Ze doet wat ze zegt; komt haar afspraken na, is flexibel en denkt graag mee. Toen we het album kregen heb ik met tranen in m’n ogen de foto’s bekeken. Wauw! Roanna is gewoon een super leuk mens en daarnaast erg professioneel. Nogmaals heel erg bedankt, als we weer een fotograaf nodig hebben komen we zeker bij je terug!

- Jens & Sanne

'Ontzettend blij met onze keuze'

Ontzettend blij met onze keuze voor Roanna als fotograaf op onze bruiloft. Als zelfs iemand (lees: mijn man) zich op zijn gemak voelde tijdens de fotoshoot, weet je dat Roanna een fijn persoon is. Roanna is lekker zichzelf, waardoor je als bruidspaar ook lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast was de service van Roanna top, kregen we de preview, de complete fotocollectie en het album erg snel geleverd. Niet geheel onbelangrijk, ontzettend mooie, spontane foto's die een goed beeld vormden van onze gehele dag! Wij zouden Roanna aan iedereen aanbevelen!

- Iris& Gert-Jan

'Al 3x een fotoshoot bij Roanna gehad en met alle foto's enorm blij'

Fotoshoot Amersfoort Info & Tarieven

Roanna is een hele fijne, enthousiaste en liefdevolle fotograaf. Al 3x een fotoshoot bij Roanna gehad en met alle foto's enorm blij elke keer weer. Ze stelt je op je gemak, zorgt voor een ontspannen sfeer en daardoor krijg je de mooiste ongedwongen foto's! Ook met kinderen erbij is ze erg goed. Wij zijn mega enthousiast en zullen in de toekomst zeker vaker fotoshoots bij haar doen!

- Saskia

" Dit is echt een compliment waard"

Roanna is een fantastische fotografe die onze bruiloft zo geweldig mooi heeft vastgelegd.
We hebben in de aanloop naar de grote dag erg fijn contact met Roanna gehad. Ze dacht met ons mee en was altijd snel in reageren op mail/app.
Op de dag zelf was het zo gezellig om haar erbij te hebben, maar was ze af en toe ook 'onzichtbaar', daarmee bedoel ik dat ze tijdens de ceremonie enorm intieme foto's heeft weten te maken zonder dat ik door heb gehad dat ze er zo bovenop zat. Dit is echt een compliment waard.
Na de bruiloft (vrijdag) kregen we op maandagochtend al een eerste preview binnen. Zo leuk om zo snel al na te kunnen genieten met beeldmateriaal. Exact een maand na de grote dag kregen we alle foto's binnen. Ook het album is heel snel in orde gemaakt zodat we niet lang er op hoeven te wachten. Daar heeft ze ook echt oog voor. De pagina's zijn prachtig ingedeeld en we blijven er naar kijken. Lieve Roanna, bedankt voor alles. We blijven voor altijd genieten van jouw werk!

- Melissa & Matthieu

'het voelde alsof ze een van onze gasten was'

Wat een ontzettend lieve en leuke vakvrouw is Roanna. Vanaf het moment dat wij haar ontmoette was er een klik en wisten we zeker dat zij onze trouwfoto’s moest vastleggen! Op de trouwdag zelf deed Roanna lekker haar ding waardoor je bijna niet het idee hebt dat ze er is. Ze voelt zich vrij om alles te zeggen en hierdoor werden de foto’s nóg mooier, want ze heeft fantastische ideeën. Ze is onwijs spontaan en lief, het voelde alsof ze een van onze gasten was. Dit hoorden wij ook terug van onze familie en vrienden. Gisteren hebben wij onze foto’s mogen ontvangen en ze zijn nog mooier dan we hadden durven dromen. Precies de goede momenten zijn vastgelegd. Van de spontane foto’s, tot de geposeerde foto’s en emotionele momenten. Lieve Roanna, zonder jou was onze bruiloft niet zo mooi geweest. Daar zijn we van overtuigd!

- Danny & Ilona

Trouwen bij Hoeve Sparrendam

" Puur en ongedwongen"

'Wat een ge-wel-dige foto's hebben we gekregen van Roanna. We hadden van te voren een idee hoe we het graag zouden willen. Puur en ongedwongen en dat is precies wat ze heeft neergezet. Knap hoe ze die diepe liefde tussen ons op beeld heeft weten te krijgen. En hoe de karakters van onze kinderen heel duidelijk naar voren komen op beeld. Zo treffend! Precies zoals we zijn. Roanna is ook echt een fijne aanwezigheid op je dag. Alles gaat zo lekker relaxt en ongedwongen. Het was een feestje! Ik raad haar zeker aan!"

- Maurice & Annemarie

'De communicatie was super fijn'

Roanna is een super lieve jonge vrouw met een groot hart voor fotografie. Je kan zien dat ze ervaring heeft. Ze denkt graag met je mee over alles. De communicatie was super fijn. We hebben veel contact gehad en vooral in de laatste weken naar de bruiloft toe. Een dag van te voren liet zij nog van zich horen hoe het met ons gaat en met de voorbereidingen. We hebben een super relaxte dag gehad met haar. Je hebt niet in de gaten dat ze eigenlijk altijd en overal bij is. Ze maakt zichzelf onzichtbaar waardoor alle foto's spontaan zijn en je niet in de gaten hebt dat ze bij je loopt. Wij hebben gekozen voor een groter album, waardoor we meer foto's in ons album hebben. Nog geen 3 dagen later kregen we onze sneak preview al. Die foto's waren gaaf! Voor haar vakantie probeerde ze de foto's af te krijgen en het album. Dit is gelukt! Ons album is inmiddels binnen, we hebben maar 2 a 3 weken hoeven wachten. Super fijn! En we zijn onwijs blij met het eindresultaat! Lieve Roanna, Nogmaals onwijs bedankt om op onze mooie dag super gave foto's te maken!

Reviews

- Rick & Anouk

Newborn fotoshoot in Amersfoort

' familiefotograve inmiddels'

Roanna, onze topper van een familiefotograve inmiddels!!
Bij al onze belangrijke momenten was ze er om herinneringen vast te leggen! De eerste keer voor onze save the date kaart, toen we de 1e keer trouwde, toen we voor de 2e keer trouwde ;) , een family shoot en vorige week een newborn lifestyle shoot! Zeker deze laatste shoot was heel prettig, het is toch een intieme tijd.. wanneer je kleintje net geboren is! Maar het was zo fijn en prettig, en Roanna is gewoon heel relaxed en gezellig! Wij kunnen haar ZEKER aanbevelen!

- Arianne & Eddy

Wij hebben zulke prachtige foto’s gekregen, niet teveel geposeer, maar vooral heel veel emoties

Wintertuin Baarn

Roanna is echt fantastisch! Wij hebben zulke prachtige foto’s gekregen, niet teveel geposeer, maar vooral heel veel emoties op zulke kostbare momenten vastgelegd. Met Roanna was gemakkelijk contact te leggen en een afspraak was zo gemaakt. En na duidelijke informatie voorziening wisten we het eigenlijk gelijk, Roanna gaan we vragen. Op bruiloft is Roanna haar heerlijke spontane zelf, wij zijn niet zulke foto mensen maar door Roanna hebben we daar helemaal geen last van gehad. Ik heb haar eigenlijk niet zien fotograferen, ze wist precies te staan waar de momenten mooi waren. Ook het maken van een foto-album nadien ging gemakkelijk, ze helpt je en geeft haar mening waar nodig. Roanna, nogmaals super bedankt!

- Tobi & Ellis

"Stuk voor stuk zijn ze prachtig!"

Fotoshoot in de Soesterduinen

Via 1 van mijn bruidsparen kwam ik in contact met Roanna. Voor vaderdag wilde we graag mijn man verrassen! Roanna dacht mee, was ongelofelijk flexibel en niets was te veel. Met drie kritische dames en een man die niet heel gemakkelijk voor een camera verschijnt wist zij toch op een ongedwongen, niet geposeerde manier ons natuurlijk vast te leggen.
Zo goed zelfs dat we niet konden kiezen uit de afgesproken hoeveelheid beelden, bijgekocht hebben en nog steeds mega blij zijn met de foto's die Roanna van ons maakte! Stuk voor stuk zijn ze prachtig!
Inmiddels ben ik (als trouwambtenaar) Roanna meerdere keren tegen gekomen op huwelijken. Haar bescheiden manier van zijn in combinatie met doelbewuste manier van werken, lieve uitstraling en waanzinnige beelden maken haar niet alleen een geweldige fotograaf maar ook een heerlijk mens! Succes lieve Roanna, keep up the good work! We hopen je nog vaak tegen te komen, zowel zakelijk als privé! Liefs Marielle

- Marielle

Maar juist echte en liefdevolle pure foto's.

Newborn fotoshoot in Amersfoort

Na een beetje rondkijken op internet kwamen we de website van Roanna al snel tegen. We wilden een newborn shoot die niet zo "klefjes" was. Maar juist echte en liefdevolle pure foto's. En dat is gelukt! We zijn mega blij met de foto's die Roanna gemaakt heeft. Roanna is een ontzettende lieve vrouw, geduldig en heel flexibel (we moesten de kleine tussendoor flesje geven etc) Ze zorgt ervoor dat we ons eigenlijk al vrijwel meteen op ons gemak voelden. De foto's hangen nu bij ons en de opa's en oma's aan de muur, zo trots! Roanna: nogmaals bedankt en ga zo door. We komen zeker weer bij je terug.

- Sanna & Rebin

"Helemaal overtuigd"

Wij zijn heel blij dat Roanna onze fotografe was op onze bruiloft. Haar stijl van foto's vonden we vanaf het begin al mooi en tijdens het kennismakingsgesprek waren we helemaal overtuigd. Roanna denkt goed mee en ze laat je op je gemak voelen tijdens de fotoshoot. Tijdens de ceremonie en het feest hebben we nauwelijks gemerkt dat ze er was, terwijl ze alle momenten mooi heeft vast weten te leggen. Niet lang na de bruiloft kregen we een eerste preview en de rest van de foto's volgde ook al snel. Het album is ook prachtig geworden. Kortom, Roanna is een super fijne fotografe en zeker aan te bevelen!

Trouwfotograaf Amersfoort | Roanna Fotografie

- Tanitha & Jonathan

You’re Ready?

Let’s have a Chat

VOOR VRAGEN EN/OF meer info: STUUR ME EEN BERICHT.

Super Gezellig, IK KOM GRAAG MET JE IN CONTACT!

CONTACT