Reviews

Trouwen Amersfoort

Lieve woorden

BENIEUWD NAAR ERVARINGEN VAN ANDEREN? LEES ZE HIERONDER!

Bruidsfotograaf Amersfoort

"Toen we het album kregen heb ik met tranen in m’n ogen de foto’s bekeken. Wauw!"

Afgelopen zomer zijn we getrouwd en Roanna was onze fotograaf. Met deze keus zijn we zó blij, wat een top foto’s heeft ze gemaakt. Ze doet wat ze zegt; komt haar afspraken na, is flexibel en denkt graag mee. Toen we het album kregen heb ik met tranen in m’n ogen de foto’s bekeken. Wauw! Roanna is gewoon een super leuk mens en daarnaast erg professioneel. Nogmaals heel erg bedankt, als we weer een fotograaf nodig hebben komen we zeker bij je terug!

- Jens & Sanne

'het voelde alsof ze een van onze gasten was'

Wat een ontzettend lieve en leuke vakvrouw is Roanna. Vanaf het moment dat wij haar ontmoette was er een klik en wisten we zeker dat zij onze trouwfoto’s moest vastleggen! Op de trouwdag zelf deed Roanna lekker haar ding waardoor je bijna niet het idee hebt dat ze er is. Ze voelt zich vrij om alles te zeggen en hierdoor werden de foto’s nóg mooier, want ze heeft fantastische ideeën. Ze is onwijs spontaan en lief, het voelde alsof ze een van onze gasten was. Dit hoorden wij ook terug van onze familie en vrienden. Gisteren hebben wij onze foto’s mogen ontvangen en ze zijn nog mooier dan we hadden durven dromen. Precies de goede momenten zijn vastgelegd. Van de spontane foto’s, tot de geposeerde foto’s en emotionele momenten. Lieve Roanna, zonder jou was onze bruiloft niet zo mooi geweest. Daar zijn we van overtuigd!

- Danny & Ilona

Bruidsfotograaf Amersfoort

" Puur en ongedwongen"

'Wat een ge-wel-dige foto's hebben we gekregen van Roanna. We hadden van te voren een idee hoe we het graag zouden willen. Puur en ongedwongen en dat is precies wat ze heeft neergezet. Knap hoe ze die diepe liefde tussen ons op beeld heeft weten te krijgen. En hoe de karakters van onze kinderen heel duidelijk naar voren komen op beeld. Zo treffend! Precies zoals we zijn. Roanna is ook echt een fijne aanwezigheid op je dag. Alles gaat zo lekker relaxt en ongedwongen. Het was een feestje! Ik raad haar zeker aan!"

- Maurice & Annemarie

'De communicatie was super fijn'

Roanna is een super lieve jonge vrouw met een groot hart voor fotografie. Je kan zien dat ze ervaring heeft. Ze denkt graag met je mee over alles. De communicatie was super fijn. We hebben veel contact gehad en vooral in de laatste weken naar de bruiloft toe. Een dag van te voren liet zij nog van zich horen hoe het met ons gaat en met de voorbereidingen. We hebben een super relaxte dag gehad met haar. Je hebt niet in de gaten dat ze eigenlijk altijd en overal bij is. Ze maakt zichzelf onzichtbaar waardoor alle foto's spontaan zijn en je niet in de gaten hebt dat ze bij je loopt. Wij hebben gekozen voor een groter album, waardoor we meer foto's in ons album hebben. Nog geen 3 dagen later kregen we onze sneak preview al. Die foto's waren gaaf! Voor haar vakantie probeerde ze de foto's af te krijgen en het album. Dit is gelukt! Ons album is inmiddels binnen, we hebben maar 2 a 3 weken hoeven wachten. Super fijn! En we zijn onwijs blij met het eindresultaat! Lieve Roanna, Nogmaals onwijs bedankt om op onze mooie dag super gave foto's te maken!

Reviews

"Wij hebben zulke prachtige foto’s, niet teveel geposeer, maar vooral heel veel emoties"

Trouwfotograaf Soest

Roanna is echt fantastisch! Wij hebben zulke prachtige foto’s gekregen, niet teveel geposeer, maar vooral heel veel emoties op zulke kostbare momenten vastgelegd. Met Roanna was gemakkelijk contact te leggen en een afspraak was zo gemaakt. En na duidelijke informatie voorziening wisten we het eigenlijk gelijk, Roanna gaan we vragen. Op bruiloft is Roanna haar heerlijke spontane zelf, wij zijn niet zulke foto mensen maar door Roanna hebben we daar helemaal geen last van gehad. Ik heb haar eigenlijk niet zien fotograferen, ze wist precies te staan waar de momenten mooi waren. Ook het maken van een foto-album nadien ging gemakkelijk, ze helpt je en geeft haar mening waar nodig. Roanna, nogmaals super bedankt!

- Tobi & Ellis

You’re Ready?

Let’s have a Chat

VOOR VRAGEN EN/OF meer info: STUUR ME EEN BERICHT.

Super Gezellig, IK KOM GRAAG MET JE IN CONTACT!

CONTACT