Vragen?

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op en ik help je graag!

antwoord

vragen

1

2

Ik ben totaal niet fotogeniek/ ga niet graag op de foto!

We hebben interesse in een fotoshoot/ we gaan trouwen

Ha! je bent zeker niet de eerste waarvan ik dat hoor.

No worries, ik zorg ervoor dat jij/jullie je heel snel op je gemak voelen en zelfs lol gaan hebben voor de camera!

Hier heb ik verschillende trucjes voor en op deze manier breekt het ijs al snel.

Super leuk om van je te horen! Neem vrijblijvend contact met mij op via de contact pagina. Vermeld hierbij voor welke fotoshoot je eventueel interesse hebt of welke datum jullie gaan trouwen en locatie.

Ik reageer altijd binnen 24 uur terug (check voor de zekerheid je spambox even als je niks van mij ontvangen hebt)

Vind je fijner om even te bellen en/of te appen? Gezellig! (06 39563720)

4

3

Hoe ga je te werk tijdens een bruiloft?

Waarom is een kennismaking nodig voor als wij gaan trouwen?

Ik probeer op jullie dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat jullie elk moment van de dag terug kunnen vinden in de foto's. Ik fotografeer zo veel mogelijk puur en echt, niet teveel poseren, maar gewoon als jezelf. Ik hoor vaak terug dat ik opging ‘tussen de gasten’. De enige momenten waarbij het soms nodig is om aanwijzingen te geven is tijdens de fotoreportage van het bruidspaar en bij de eventuele familie en/of vrienden foto’s. Dit probeer ik altijd op relaxe wijze aan te pakken en met humor!

Tijdens een (vrijblijvende) kennismaking spreek ik graag al jullie wensen door, hier neem ik graag rustig de tijd voor. Ik zal recent fotowerk laten zien en de nieuwste fotoalbums, zodat jullie een goed beeld hebben van mijn werk en stijl. Tijdens deze kennismaking is het ook belangrijk dat de wel bekende ‘klik’ er is. Het moet goed voelen om mij de hele dag bij jullie in de buurt te hebben. Als jullie jezelf durven zijn, kan ik de mooiste en oprechtste foto’s van jullie maken

5

6

Hoe en wanneer krijgen we de foto’s aangeleverd?

Hoe bewerk je de foto’s?

De foto’s worden zorgvuldig stuk voor stuk geselecteerd en daarna bewerkt in Adobe Lightroom en/of Photoshop. Er worden geen onbewerkte foto’s (ruw materiaal) geleverd.

Hoe en wanneer krijgen we de foto’s aangeleverd?

De foto's worden aangeleverd via een mooie online gallerij waarvan je je eigen persoonlijke wachtwoord krijgt.

Bij een fotoshoot krijg je de foto's binnen 2 weken aangeleverd.

Bij een bruiloft krijg je binnen 3 dagen een toffe preview aangeleverd van jullie hoogtepunten van de dag om alvast na te kunnen genieten!

De complete fotoserie wordt aangeleverd gemiddeld tussen de 3-6 weken. (afhankelijk van drukte)