Newborn en baby fotograaf Amersfoort

8 april 2022

Newborn en baby fotograaf Amersfoort

Ohhh zo leuk, ik mocht weer op pad voor een hele mooie newborn fotoshoot! Ik mocht de kleine lieve Mateo vastleggen op beeld samen met zijn trotse ouders. Echter hebben ze al eens eerder voor mijn lens gestaan: ik heb hun bruiloft mogen vastleggen en al twee keer een gezellige familie fotoshoot. Zo leuk dat ze dan elke keer weer bij mij terug komen! Dit was echt zo’n fotoshoot waar je het liefst alles van wilt delen. We hebben mega veel mooie foto’s kunnen maken en de sfeer was dan ook heel fijn. De kleine sliep het eerste deel van de shoot grotendeels door en daarnaast was er alle tijd voor heel veel knuffelen en voeden tijdens de shoot.

Newborn en baby fotograaf Amersfoort

Ik fotografeer graag zo puur mogelijk. De mooie details en het echte moment leg ik graag vast; dat lieve mini neusje, kleine handjes & voetjes. Mooie foto’s knuffelend van jullie op de bed of bank, details van de kinderkamer en nog zoveel meer. Dit allemaal op een ongedwongen manier en het een prachtige blijvende herinnering te maken vastgelegd op beeld.

Tot slot: geniet van de mooie foto’s van dit prachtige gezin!

 

Newborn en baby fotograaf Amersfoort Newborn en baby fotograaf AmersfoortNewborn en baby fotograaf AmersfoortNewborn en baby fotograaf Amersfoort Newborn en baby fotograaf AmersfoortNewborn en baby fotograaf Amersfoort Newborn en baby fotograaf AmersfoortNewborn en baby fotograaf AmersfoortNewborn en baby fotograaf AmersfoortNewborn en baby fotograaf Amersfoort Newborn en baby fotograaf Amersfoort Newborn en baby fotograaf Amersfoort Newborn en baby fotograaf Amersfoort

 

Newborn en baby fotograaf Amersfoort

Deze bijzondere tijd gaat zo snel voorbij, daarom erg belangrijk om dit op een mooie manier vast te leggen. Een blijvende herinnering voor altijd! Ik fotografeer graag zo puur mogelijk .

De shoot vindt plaats bij voorkeur bij jullie thuis en gemiddeld binnen 4 weken, maar wat later inplannen kan natuurlijk ook. Heerlijk vertrouwd in je eigen omgeving. Hoe tof is het om de foto’s later terug te zien in een heel mooi album of als blikvanger aan de muur? Ik help je hierbij dus daarom graag!

Ik fotografeer altijd met natuurlijk daglicht, (geen flits) probeer daarom dus zoveel mogelijk daglicht binnen te laten komen, voor de allermooiste foto’s. Is het wat donkerder in huis? Geen probleem, zo zijn er altijd genoeg plekjes te vinden voor mooie foto’s, bijvoorbeeld bij het raam.

 

Newborn en baby fotograaf Amersfoort

Wil je meer weten?

Voor meer tips, info en prijzen

MEER INFO

eCHTE MOMENTEN

lIEFDEVOL VASTGELEGD

SHARE THIS STORY