Mentoring

Mentoring

Ben je beginnend fotograaf of al wat langer bezig met fotografie en wil je graag meer de diepte in? Dan is deze mentor sessie wat voor jou! Volledig afgestemd op jouw wensen en leerdoelen.

Afgelopen jaren heb ik niet stil gezeten en mij daardoor ontwikkeld als fulltime fotograaf.

Zo heb ik verschillende workshops en cursussen gevolgd, mega veel praktijk ervaring opgedaan met toffe fotoshoots en bruiloften. Graag deel ik mijn grote passie voor fotografie om jou op weg te helpen. Tijdens een mentor sessie mag je mij alles vragen, ik ben een open boek. Ik zorg ervoor dat je mega enthousiast naar huis gaat met een hoofd vol nieuwe inspiratie!

Let's go!

Ben je op zoek naar jouw eigen stijl als fotograaf? Wil je leren over het opzetten van een goede website, social media of het bepalen van jouw tarieven? Hoe kom je aan klanten? Hoe word je goed vindbaar op internet/google? Ook kan ik je helpen bij het nabewerken van foto’s. Of kijk je mee hoe ik te werk ga tijdens een fotoshoot.

Niks is te gek!

Of wil je je gaan verdiepen in bruidsfotografie? Ik help je graag hierbij om goed voorbereid een bruiloft in te gaan. Wat vertel je tijdens een kennismaking, welke documenten heb je nodig, de dagindeling van een bruiloft, de belangrijke momenten op de grote dag zelf, do’s en dont’s, bewerken & aanleveren van foto’s, handige programma’s en nog zo veel meer!

Hieronder staan verschillende pakketten die ik aanbied. Uiteraard gezellig met een lekker drankje/hapje en eventueel lunch.

investering

01.

02.

03.

Complete

Big Talk

Small Talk

Wil je meer de diepte in? Dan is deze mentor sessie van 5-6 uur wat voor jou!

Hier hebben we meer de tijd om los van al je vragen dieper ergens op in te gaan.

Of wil je zien hoe ik te werk ga tijdens een fotoshoot met een tof koppel?  Dat kan! Waar jij vervolgens ook mag gaan fotograferen en ik jou aanstuur waar nodig.

Tijdens deze mentor sessie van 2,5 – 3 uur lang via Skype of in Amersfoort mag je alles vragen.

Ook hier bespreken we alles wat jij wilt, alleen hebben we net wat meer tijd en ga je ook hier met veel inspiratie erna aan de bak!

Tijdens deze mentor sessie van 1,5 – 2 uur via Skype mag je mij alles vragen.

We bespreken alles wat jij wilt en ik help je graag op weg.

Zodat je erna vol met nieuwe inpiratie aan de slag kan!

225,- Ex btw

375,- ex btw

150,- Ex btw

Wil je meer info of wil je ergens mee geholpen worden maar staat dat hier boven er niet tussen?

Stuur me vrijblijvend een berichtje, ik help je graag verder!

You’re Ready?

Let’s have a Chat

VOOR VRAGEN of meer info: STUUR ME EEN BERICHT.

Gezellig, IK KOM GRAAG MET JE IN CONTACT!

CONTACT