Loveshoot vliegbasis Soesterberg

7 december 2020

Een loveshoot tijdens het golden hour, wat een prachtig warm licht! Wat was het tof om deze twee toppers voor mijn camera te mogen hebben, wat zijn ze gek op elkaar! Dianne en Mitchel zijn sinds kort verloofd en dit was dan ook alvast een klein voorproefje, aangezien ik volgend jaar er ook bij ben om hun bruiloft vast te leggen.

Een shoot tijdens golden hour, ofwel het laatste uur voordat de zon ondergaat, is echt een aanrader. De zon staat dan laag aan de hemel en daardoor krijg je dit soort warme foto’s. Super tof om dan te spelen met het licht, want elke foto is weer anders. Hoe meer de zon zakt, hoe warmer en mooier de foto’s worden. En dit voor een koude dag in november.

Loveshoot vliegbasis Soesterberg

 

Vliegbasis Soesterberg is ook wel echt een mega gave locatie, waar vroeger de landingsbaan in gebruik was kan je er nu heel mooi wandelen en dus dit soort toffe foto’s maken.

Maar de foto’s zouden niet zo tof zijn zonder deze twee. Je ziet de liefde terug in de foto’s en daarom was het ook extra moeilijk om de favorieten uit te kiezen voor dit blog. But go see for yourself!

 

Loveshoot vliegbasis SoesterbergLoveshoot vliegbasis SoesterbergLoveshoot vliegbasis SoesterbergLoveshoot vliegbasis SoesterbergLoveshoot vliegbasis SoesterbergLoveshoot vliegbasis SoesterbergLoveshoot vliegbasis Soesterberg Loveshoot vliegbasis Soesterberg

 

Voor mij zijn foto’s herinneringen vastleggen van de meest bijzondere momenten in je leven, die vaak zo snel voorbij gaan zonder dat we er erg in hebben. Mijn foto’s laten zich omschrijven als puur, echt en fris. Ik fotografeer op de lifestyle manier. Dus niet teveel geposeerd maar gewoon als jezelf, op een manier die jezelf fijn vind. Voor de fotoshoot spreken we af op een mooie buiten locatie naar wens, zoals hier op de foto’s bij vliegbasis Soesterberg.

Benieuwd naar meer mooie fotoshoots? Bekijk het hier: Blogs

Wil je meer weten? Let’s get in touch!

 

 

SHARE THIS STORY