Loveshoot

Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast! Of je nou verliefd, verloofd of getrouwd bent. Of met een mooie zwangere buik tussen jullie in. De shoot vind plaats op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis. De duinen, tussen het groen in het bos, of juist een toffe binnen locatie? Alles kan!

Jullie liefde, humor en onderlinge gewoontes, die ga je terug zien in de foto’s. Geen standaard geposeer, maar ongedwongen en gewoon als jezelf.

Door middel van subtiele tips en tricks die ik geef zorg ik ervoor dat jullie ontspannen op de foto staan en dat de fotoshoot een ervaring word die je nooit meer vergeet!

Info

Love shoot €200,-

1 uur fotografie
1-2 personen
20 foto’s zorgvuldig bewerkt
Zelf je favorieten uitkiezen
Mooie online gallerij

Upgrade met album €245,-

Love shoot zoals hier boven.
Prachtig tijdloos linnen album 15×15 cm
Tastbare herinnering!

Upgrade alle foto’s €100,-

Alle bewerkte foto’s! Gemiddeld 40 -50 stuks

CONTACT ME

Dit is inclusief

Een enthousiaste fotograaf! Nauwkeurige nabewerking van alle geleverde foto’s. De shoot word gemiddeld binnen 2 weken aangeleverd in een mooie online gallerij waaruit je jouw favorieten foto’s kan kiezen. Naar wens kunnen er meer foto’s bijbesteld worden. Alle shoots zijn inclusief BTW en reiskosten binnen regio Amersfoort. Vanaf 10 km buiten Amersfoort bedragen de reiskosten €0,39 per gereden kilometer.

Pure en echte momenten!

Voor mij zijn foto's herinneringen vastleggen van de meest bijzondere momenten in je leven, die vaak zo snel voorbij gaan zonder dat we er erg in hebben. Mijn foto's laten zich omschrijven als puur, echt en fris.

Portfolio Fotoshoots