Fotoshoot in Amersfoort

1 februari 2022

Fotoshoot in Amersfoort

Wil je mooie foto’s van jezelf, met je partner of van jullie samen als gezin ? Samen met je beste vriendinnen of een verrassings shoot voor je opa en oma? Alles kan!

Ik fotografeer graag op de lifestyle manier, zo puur mogelijk en alles op een ongedwongen manier. Geen suffe statieportretten, maar spontane momenten die ik liefdevol vastleg. Er zijn heel veel mooie fotoshoot plekken in en rondom Amersfoort waar ik dan ook graag kom. We spreken af op een mooie buitenlocatie naar keuze zoals; het bos, de duinen, de heide etc. Of juist wat stoerder zoals Vliegbasis Soesterberg. Evenals de binnenstad van Amersfoort met al zijn mooie smalle straatjes is ook erg geschikt voor een toffe shoot! Geef vooral aan wat hierin jullie voorkeur heeft.

Fotoshoot in Amersfoort. Ongedwongen en spontane momenten!

We gaan er lekker op uit, al wandelend met elkaar of spelend met de kids leg ik vervolgens de mooiste momenten voor jullie vast. No worries, ik begeleid hierin voor de aller spontaanste foto’s!

Fotoshoot in Amersfoort Fotoshoot in Amersfoort

Vliegbasis Soesterberg

Vliegbasis Soesterberg is bij uitstek een hele mooie unieke locatie voor een toffe fotoshoot!

Naast het luchtvaart museum tussen de vliegtuigen in spelen en lopen, fietsen over de landingsbaan en bovendien dit allemaal met een geweldig uitzicht. Genoeg moois om hier je ogen bij uit te kijken.

Fotoshoot in Amersfoort Fotoshoot in Amersfoort

De Soesterduinen

De Soesterduinen is een van de meest populaire shoot locaties vlakbij amersfoort. Is niet zo gek, want het is er immers dan ook prachtig!

Uitgestrekte duinen, veel groen, heel veel ruimte, perfect voor een ontspannen fotoshoot.

Fotoshoot in Amersfoort Fotoshoot in Amersfoort

Hou je meer van groen in de foto? Er zijn genoeg parken en bos in omgeving Amersfoort te vinden.

Al wandelend maak ik mooie ongedwongen foto’s met heel veel groen als decor.

Fotoshoot in Amersfoort

Ga je niet graag op de foto of ben je bang dat je kids niet mee werken? No worries!

Verwacht bij mij geen statie portretten, ik ga bovendien voor de echte momenten. Al spelend, kletsend, wandelend maak ik de meest mooie spontane foto’s. Daarnaast doe ik er alles aan om je helemaal op je gemak te laten voelen.

Fotoshoot in Amersfoort

Voor mij zijn foto’s herinneringen vastleggen van de meest bijzondere momenten in je leven, die vaak zo snel voorbij gaan zonder dat we er erg in hebben.

Mijn foto’s laten zich omschrijven als puur, echt en warm.

Benieuwd naar meer foto’s van lifestyle fotoshoots? Bekijk ze hier Portfolio

Heb je interesse in een spontane en ongedwongen fotoshoot? Stuur me een bericht en ik help je graag!

SHARE THIS STORY