Branding Fotoshoot Amersfoort

18 januari 2023

Branding fotoshoot Amersfoort

Wat was dit een toffe branding fotoshoot die ik laatst mocht doen voor Aniek van AB Beauty Care in Amersfoort. Ik kwam zelf al regelmatig bij Aniek voor een fijne beauty behandeling. Helemaal leuk dat ik haar andersom kon helpen deze keer met sterke branding foto’s voor haar schoonheidssalon.

Van te voren hebben we besproken wat haar wensen waren en hoe ze de shoot voor zich zag. Ze wilde graag mooie sprekende beelden van haar producten, goede portretten van zichzelf en sfeer beelden van haar salon. Ook een paar ‘actie foto’s’ dat ze zelf aan het werk was met een klant. De foto’s van de shoot zal ze gaan gebruiken voor op haar social media en website.

Helemaal leuk en precies wat ook bij mijn fotografie stijl past. Kortom tijdens de shoot was het dan ook super gezellig en hebben we samen een relaxte fotoshoot neergezet. Ben dan ook zeer tevreden over het resultaat.

Goede foto’s zijn de basis van een sterke branding. Personal branding betekend dan ook; jouw unieke verhaal vastleggen als ondernemer. We zijn ook steeds meer online en jezelf goed presenteren op social media, je website en andere platformen is belangrijker dan ooit!

Bekijk hieronder de beelden van deze toffe branding fotoshoot!

 

Branding fotoshoot Amersfoort, jou verhaal uniek vastgelegd!

 

 

Branding Fotoshoot Amersfoort Branding Fotoshoot AmersfoortBranding Fotoshoot AmersfoortBranding Fotoshoot Amersfoort Branding Fotoshoot AmersfoortBranding Fotoshoot Amersfoort Branding Fotoshoot AmersfoortBranding Fotoshoot AmersfoortBranding Fotoshoot Amersfoort

 

Goede foto’s zijn de basis van een sterke branding. Personal branding betekend dan ook; jouw unieke verhaal vastleggen als ondernemer. We zijn steeds meer online en bijvoorbeeld jezelf goed presenteren op social media, je website en andere platformen is belangrijker dan ooit!

Aan de hand van wat jij laat zien beslist de klant of ze wel of niet bij jou gaan kopen.

Ofwel een goede eerst indruk is erg belangrijk en zorgt voor vertrouwen bij je doelgroep. Foto’s die benadrukken waarom de klant voor jou moet kiezen.

De beelden kunnen heel divers zijn, van mooie portretten tot aan sfeer of product foto’s van je bedrijf.

Ik help je hierbij graag! Lees hier verder voor meer informatie, foto’s van andere ondernemers en de pakketten die ik aanbied.

 

 

Branding Fotoshoot Amersfoort

Personal Branding Fotoshoot Amersfoort
Branding Fotoshoot Amersfoort

Wil je meer weten?

Voor meer foto's, info en prijzen

MEER INFO

Andere toffe blogs bekijken?

BLOGS

Jou unieke

verhaal als ondernemer

Gewoon als jezelf