album info

Modern design

Trouw Albums

Het is zo waardevol om jullie foto's terug te zien in een prachtig luxe album, een tastbare herinnering voor altijd. Al mijn trouw pakketten zijn dan ook voorzien van een mooi album. Strak, hip en tijdloos ontworpen om nog generaties te laten terug kijken op die ene bijzondere dag. Tijdens een gezellige kennismaking heb ik verschillende voorbeeld albums te laten zien, zodat je het zelf kan ervaren en voelen.

info

03.

Cadaeu album

ouder albums

Luxe Fine Art

02.

01.

Wil je ook je naasten mee laten genieten van jullie grote dag? Je kan een kleinere versie erbij bestellen als kopie van jullie album. Het ouderalbum is 20 x 20 cm, met een mooie linnen kaft. Super leuk om als cadeau te geven! Prijs vanaf 110,-

Het Luxe Fine Art Album heeft een moderne uitstraling en mooie stevige pagina’s. Afhankelijk van welk uren pakket gekozen heeft het album minimaal 25 pagina’s (of meer). De pagina’s van het album zijn lay-flat, zodat er geen storende naden te zien zijn en de foto’s worden gedrukt op hoogwaardig dik fotopapier. Voor de omslag kan je kiezen uit verschillende kleuren zoals linnen of leer. Ook is er de mogelijkheid om op de voorkant een embossing te drukken met jullie namen en/of datum en kan er een mooie luxe album box bij gekozen worden om het album in te bewaren.

Bij elk pakket zit standaard een mooi cadeau album van 15 x 20 cm met 24 lay flat pagina’s inbegrepen met een mooie linnen kaft. Ik kies hiervoor de foto selectie uit. Liever upgraden naar een een Luxe Fine Art album, dat kan! Dan komt dit standaard album te vervallen.

Your Beautiful Story

luxe trouwalbums, modern design

LUXE TROUWALBUMS, MODERN DESIGN

Beautiful reminders of your big wedding day!

With love

Voor de omslag kan je kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Ook kan er naar wens op de cover jullie namen, datum en/of een mooie quote te komen staan.   We maken het trouwalbum helemaal naar jullie wens!

You’re Ready?

Let’s have a Chat

VOOR VRAGEN EN/OF MEER INFO: STUUR ME EEN BERICHT.

Gezellig, IK KOM GRAAG MET JE IN CONTACT!

CONTACT