Luxe trouwalbums, modern design

Voor de omslag kan je kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Ook kan er naar wens op de cover jullie namen, datum en/of een mooie quote te komen staan.   We maken het trouwalbum helemaal naar jullie wens!

CONTACT ME

Meer Info

Standaard Album

 

Bij elk pakket zit standaard een mooi cadeau album van 15 x 20 cm met 20 lay flat pagina’s inbegrepen met een mooie linnen kaft. Ik kies hiervoor de foto selectie uit. Liever upgraden naar een een Luxe Fine Art album, dat kan! Dan komt dit standaard album te vervallen.

Luxe Fine Art Album

 

Het Luxe Fine Art Album heeft een moderne uitstraling en mooie stevige pagina’s. Afhankelijk van welk uren pakket gekozen heeft het album minimaal 25 pagina’s (of meer). De pagina’s van het album zijn lay-flat, zodat er geen storende naden te zien zijn en de foto’s worden gedrukt op hoogwaardig dik fotopapier. Voor de omslag kan je kiezen uit verschillende kleuren zoals linnen of leer. Ook is er de mogelijkheid om op de voorkant een embossing te drukken met jullie namen en/of datum en kan er een mooie luxe album box bij gekozen worden om het album in te bewaren.

Ouder Albums

 

Wil je ook je naasten mee laten genieten van jullie grote dag? Je kan een kleinere versie erbij bestellen als kopie van jullie album. Het ouderalbum is 20 x 20 cm, met een mooie linnen kaft. Super leuk om als cadeau te geven! Prijs vanaf 110,-